Friday 25 November 2016

Fitcentrum fontána ostrava

Nabízíme: - místnost pro posilování s činkami váhy až do kg,. Otevírací doba: Pondělí až pátek 06:- 21:00. Hardcore gym Fontána v Ostravě byla přejmenována na fitcentrum Fontána. Je to hezká a dobře zařízená posilovna s barem, kde si můžete dát cokoliv za suplementy. Mimo kompletního sportovního zařízení, jsou v posilovně LCD televize, kde můžete sledovat tréninky nejlepších kulturistů světa.


Při zakoupení permanentky . Nové moderní fitness v Ostravě Hrabůvce! FCF Fontána fitcentrun pro ženy i muže těšíme se na vás. Fitness , vedené lekce, cardio, funkční trénink, osobní trenér, výživa, pohybová analýza, budufit asistent.


Nejbližší autobusové zastávky: Ostrava ,Hrabůvka,Hotel. Ostrava -město, uzavřeno pro těžká nákladní vozidla, Od 26. Stanovení trvalého dopravního značení - omezení vjezdu nákladních vozidel na MK ulici Na Rohuli včetně zjednosměrnění. Zákaz vjezdu nákladních automobilů s dodatkovou tabulkou EMimo dopravní obsluhy.


Příjemné prostředí fitcentra. Bar s doplňkovou výživou. Možnost využití služeb trenéra. Pouze poukazů v nabídce!


Voucher stačí vyměnit v posilovně za permanentku s platností do 31. Kde můžete voucher uplatnit: Fitcentrum Fontána. Vstup není časově omezen. Posledních poukazů v nabídce!


S touto slevou ušetříte 1Kč! Nabízíme služby posilovny, spinningu, lymfomasáží, aerobic studia a cvičení na vibračních strojích Power Plate. Check-inNapište recenzi! Popis nebyl k tomuto místu zadán. Recenze k bodu FITCENTRUM FONTÁNA.


Tento bod zatím nemá žádné recenze. Buďte první, kdo recenzi napíše! TV dívek - Fitcentrum Fontána - 31. Detail obrázku COM_PHOCAGALLERY_IMAGE_DOWNLOAD.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.