Friday 25 November 2016

Zámečnictví brno merhautova

Provádíme zámečnické práce. Specializujeme se na nouzové otevírání bytů, zámků, automobilů, dveří a trezorů. Відсутні: merhautova zámečnictví brno židenice výroba klíčů brno vyroba klicu mul t lock brno zámečnické práce brno zámečnictví brno bystrc kovovýroba brno Люди також шукають ABT SEZAM s. Zámečnictví ABT SEZAM s. Brno, Černá Pole - Živéfirmy.


Кеш Перекласти цю сторінку ABT SEZAM s. Orientujeme se na zámečnickou výrobu a technologie zabezpečení objektůpřed vniknutím osob či protipožární opatření. Nabízíme bezpečnostní dveře. Poskytujeme montáž bezpečnostních zámků, vložek,. Uspokojíme všechny vaše požadavky - co nemáme objednáme. Ověřené kontakty z katalogu firem ÉTER.


Naše firma fasádu zrekonstruovala včetně zámečnických prvků,betonové zídky lemující pozemek a přístupového schodiště do objektu. Použitý materiál zatíraná strukturální probarvená silikátová omítka a barevný nátěr od firmy MAMUT. Problém s klíči či zabezpečením?


Zavolejte do nejbližšího servisu FAB. Zhotovení a montáž mříže před vchodové dveře do bytu-viz přiložená ilustrační fotografie. Merhautova 2 Brno , r. Termín zhotovení a montáže: do 31.


Druh živnosti: Ohlašovací řemeslná. Doba platnosti oprávnění: na dobu neurčitou . Krajský soud v Brně, odd. Sportovní a turistické spolky a sdružení.


Aerobik centrum Brno , o. Supermarkety a hypermarkety. Reklamní stojany a signmaking. Akvaristiky AQUA VALA, s. Revize elektrických zařízení a rozvodů.


Pronájem vlastních nemovitostí. Pozemní a inženýrské stavitelství. Zprostředkovatelské činnosti realitních agentur. Stavební zámečnictví a stavebně truhlářské práce.


Hlavním oborem činnosti je Výroba zámků a kování. MAGDALENA FREIBERGEROVÁ s. Právní forma: Společnost s ručením omezeným. Předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.