Monday 28 November 2016

Mikrovlnná trouba sencor

Mikrovlnná trouba v klasickém provedení zvládne ohřev i rozmrazování. Díky nadčasovému designu a jednoduchému ovládání se stane stylovým a plně funkčním doplňkem vaší kuchyně. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Je v kombinaci mikrovlnného ohřevu s grilem. Její hlavní předností je přesné ovládání pomocí digitálního displeje, které je řešeno 95minutovým časovačem. Mezi další funkce patří rozmrazování dle času a .

Trouba má mechanické ovládání s pěti úrovněmi výkonu a rozmrazováním. Trouba je vybavena displejem a otočným voličem pro nastavení teplot a výkonu. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné při . Předností této trouby je funkce rychlého spuštění, rozmrazování dle hmotnosti, ohřívání např.


Vnější plášť v nerezovém provedení. Předprogramované vaření (menu) Vícefázové vaření. Maximální výkon činící 7W je možné regulovat v celkem pěti stupních, mezi kterými nechybí ani režim pro rozmrazování.


Vestavěný časovač je možné nastavit až na minut.

K dispozici je až šest předem naprogramovaných možností vaření jídel. S její pomocí můžete jídla nejen vařit, ale také rozmrazovat podle hmotnosti. Vybrat si můžete z pěti úrovní mikrovlnného výkonu. Mikrovlnka v nerezovém provedení s devadesátiminutovým časovačem.


Otevírání dvířek tlačítkem. Funkce rychlého spuštění. Popis a specifikace ↓Ke stažení. W, rozmery (šxhxv) 44x33x2cm. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost.


Pokročili uživatelé jistě ocení funkce jako odložený start, časovač na minut, dětská pojistka či automatické rozmrazování. Další slevy bílého zboží na Kupi. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hodnotilo: uživatelů . Inzerát Bílá mikrovlnná trouba Sencor v hlavním městě Praha, cena 7Kč, od kyvat na Sbazar.


Doprava Rozvoz Elko s DPH: 60. V troubě můžete ohřívat, grilovat nebo rozmrazovat dle váhy pokrmu. Vnitřní prostor bílý lak. Výkon mikrovln 700W Akustická signalizace.

Integrované madlo pro otevírání dvířek. Průměr otočného talíře: 2mm.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.