Tuesday 30 December 2014

Vodící lišta na shrnovací dveře

Rámeček okna plastových shrnovacích dveří - cena za kus. Popis jednotlivých komponentů a návod k montáži dveří: ZDE . Zde naleznete náhradní díly k plastovým shrnovacím dveřím firmy KOVO STÍN s. Barevné provedení komponentů a rozmístění na dveřích naleznete dole. U zboží, které není skladem, počítejte s dodáním - dnů.

Slouží k posunování dveří , kdy se samotná shrnovací část dveří shrnuje díky tomuto profilu. Tento profil můžete zakoupit jako náhradní díl. Ceník náhradních dílů ke shrnovacím dveřím. Kč madlo PVC (bílá, béžová, hnědá) pár.


Lamelové shrnovací dveře. Stejně jako mají vůli v šířce, mají ji . KONSTRUKCE jsou vyrobeny z vysoce kvalitní PVC, odolné vůči poškrábání výška dveří vč. Zámek s lištou ke shrnovacím dveřím Pioneer, x 2cm .

Shrnovací dveře koupit o objednat u OBI. Lišty a doplňky - pro zavěšení posuvných dveří skříní ložnich a šaten - LAGUNA Nízké ceny. Více než odběrných míst. Lišta AOF dolní vedení pro posuvná dvířka Al, U-profil C-1 Horní hliníková kolejnice K-0dvojitá, Spodní hliníková vodící …. EKOFOLD 20Kg STANDFOLD 40Kg shrnovací dveře. Přišroubovat první boční rám na straně zámku.


S pomocí připevňujících klipsů připevnit druhý boční rám na protější straně. Zavést posuvné válečky harmoniky do horní vodící lišty. Dotáhnout horní vodící lištu. Namontovat plíšek ve výšce magnetu. Při změně šířky dveří odšroubovat zaslepovací šroub a následně vsuneme . PVC hmotnost: kg dekor: bříza plastové průzory propouštějící světlo panely jsou spojeny elastickými, pevnými závěsy, konstrukce bez použití šroubů patentovaný posuvný systém zaručující tichý chod dveří dveře se . Plastové shrnovací dveře jsou vhodné pro otvory s výškou do 2cm.


U zcela atypických šířek dodáváme zpevněné horní kovové vedení v barevném tónu dveří. Všechna provedení shrnovacích dveří lze na přání doplnit i spodní vodicí lištou – není nutná, dveře jsou samonosné a . Montáž dveří je velmi rychlá a jednoduchá, .

Poslední a nejnovější z řady dveří Marley,. Zkrátíme svislé lišty a vodící lišty. Zasuneme do sebe lamely včet- ně upevňovací lišty. Nasuneme dveře do vodící lišty.


Po montáži zkontrolujte zda mají shrnovací dveře dostatečnou vůli ve spodní části a lamely se lehce skládají.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.