Monday 19 February 2018

Symboly na troubě whirlpool

Upozornění: Jestliže je programátor v poloze trouba se nezapne. K zapnutí trouby je nutné nastavit programátor na symbol , nebo nastavit dobu pečení. Maximální naprogramovatelná doba pečení je hodin.


Nastavte funkci a teplotu (viz část: Volba funkce pečení) až do bodu bez potvrzení tlačítkem OK. Stiskněte tlačítko set (na displeji se rozsvítí kontrolka u příslušného symbolu doby pečení. ) .

Indikátor zůstatkového tepla. Varná deska s jednou zónou. Whirlpool a že je vybavena systémem chlazení. Chcete-li zapnout jednu zónu. Výrobce odmítá jakoukoliv.


JAK POUŽÍVAT VARNOU DESKU. Na ovládacím panelu trouby jsou umístěny nastavitelné ovladače, kterými se řídí provoz varné desky. Jsou označeny stupnicí, která odpovídá různým stupním výkonu, a různými symboly funkcí.

Exklusivní řada elektrických trub v designu CUBE má inteligentní 6. V případě textového displeje komunikuje spotřebič s uživatelem pomocí krátkých vět, zatímco v případě grafického displeje používá ke komunikaci jasné symboly. Pečte, vařte a grilujte klidně i více pokrmů najednou! Trouby Whirlpool nabízí přednastavené recepty, inteligentní ovládání, funkce pro úsporu energie a další! Po spuštění pečení lze stisknutím tlačítka OK nastavit dobu pečení. Na displeji se objeví symbol.


Produktová řada CUBE nabízí uživatelům snadné a přehledné ovládání černobílé- ho textového nebo grafického displeje. Stáhněte si zdarma příručku k pračce, myčce, mikrovlnné troubě a dalším spotřebičům Whirlpool. V příručkách najdete všechny důležité informace o spotřebičích Whirlpool na jednom místě. Pro detailnější informace o spotřebičích . Objevte výhody domácích spotřebičů Whirlpool , Hotpoint, Indesit, Bauknecht a KitchenAid. Moderní odsavače par, varné desky, trouby , ledničky, mrazáky a další vám nabízejí řadu funkcí a designových i technologických vychytávek, o nichž byste rozhodně měli vědět.


Vysvětlivky symbolů spotřebičů vám usnadní výběr nové . Vestavné trouby Whirlpool , Hotpoint a Bauknecht zazáří v každé moderní kuchyni. Oceníte množství funkcí i brilantní dílenské zpracování. S výběrem vám rádi pomůžeme!


Při přípravě některých pokrmů a zejména pečiva a větších kusů mas se neobejdeme bez zdroje tepla, které přichází ze všech stran.

Kdysi to byly pece, které vyhřívalo dřevo a později uhlí. U těch bylo nutné důsledně oddělit část pro potraviny od zdroje ohně, aby potraviny nebyly zakouřené a tím . Vy si pouze na displeji zvolíte své oblíbené jídlo a necháte si chutnat. Whirlpool s potěšením představuje elegantní řadu inovativních vestavných trub. Tyto trouby v sobě spojují . Mezinárodní norma pro symboly nastavení sice ještě neexistuje, většina výrobců však pro nejčastěji užívané funkce dodržuje shodné a srozumitelné symboly. Jak ukazují nové kombinované parní trouby Whirlpool - STEAM, dokáže se pára i rychle a účinně postarat o očistu vnitřku trouby a skleněných dvířek.


Pokud ano a postačí vám základní přístroj za rozumnou cenu, pořiďte si Mikrovlnnou troubu Whirlpool MWD 1WH v provedení bílé barvy. Mikrovlnka je samostatně stojící a hodit se bude i do menší kuchyně. Tento oblíbený spotřebič, který najdete snad v každé domácnosti, je určen pouze pro ohřev a pro rozmrazování a . Nakoupit on-line nebo uložit do nákupního seznamu. POZNÁMKA: Symboly systémů vaření mohou být umístěny na kolečku nebo na předním panelu.


BEJUBLAD horkovzdušná trouba , tmavě šedá sklo . Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Šest symbolů pro různé funkce mikrovlnné trouby Whirlpool MAX 1umožní volbu rozmrazování, Crisp rozmrazování vhodnou pro rozpékání zmrazenéhopečiva, samostatný mikrovlnný ohřev, Crisp ohřev pro smažení a symbol pro volbu funkcí šestého smyslu pro Crisp talíř nebo vaření v páře.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.