Wednesday 28 January 2015

Balakryl radet

Vodou ředitelná vrchní barva určená k novým i renovačním nátěrům těles teplovodního topení, ale lze ji také použít k nátěrům kovů jako pozinkovaného nebo ocelového plechu, hliníku, mědi a dalších v interiéru i exteriéru. Nátěr odolává vodě, proto je mimořádně vhodný i do koupelen. Barva je vhodná k náterům radiátorů, ohřívačů vody, . Obchod ověřený zákazníky.


Цена и условия поставки. Vrchní nátěr – pokud jsou radiátory opatřeny základním nátěrem, je nutné nesoudržný nátěr odstranit a povrch očistit od mastnoty. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Доставка в Киеве, Житомире и по всей Украине. Charakteristika a použití. Barva na tělesa teplovodního topení s výbornou odolností proti vysoké teplotě.


Je určen také k vnitřním i venkovním nátěrům kovů opatřených antikorozním základem Vlastnosti - nežloutne a odolává vysokým teplotám, - bez nepříjemného zápachu, - splňuje. Balakryl Radet – Водорастворимая краска по цене 3грн. Vodou riediteľná akrylátová vrchná farba určená na nové a renovačné nátery telies teplovodného kúrenia, ale je možné ju použiť aj na vnútorné a vonkajšie vrchné nátery kovov ako je pozinkovaný plech, hliník, meď a ďalšie. Могилев- Подольск — Prom.


Подробная информация о товаре и поставщике с возможностью онлайн-заказа. Použitie: Farba na telesá teplovodného kúrenia s výbornou odolnosťou proti vysokej teplote. Je určený tiež k vnútorným i vonkajším náterom kovov ošetrených antikoróznym základom napr. Nežltne a odoláva vysokým teplotám,.


Bez nepríjemného zápachu,. Další slevy barev a laků na Kupi. Особливості - Не виділяє . BALAKRYL Radet - Vrchná farba na radiátor za najnižšiu cenu.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Foto je pouze ilustrativní.


Vodou riediteľná vrchná farba určená na nové aj renovačné nátery telies teplovodného kúrenia ale je možné ju taktiež použiť na nátery kovov ako pozinkovaného alebo oceľového plechu, hliníka, medi a ďalších v interiéri aj exteriéri. Náter odoláva vode, preto je mimoriadne vhodný aj do kúpeľní. Radiátory natírejte vychladlé.


APLIKACE A DOPORUČENÉ PRACOVNÍ PROSTŘEDKY. Obsah před aplikací důkladně rozmíchejte ( nevmíchat vzduchové bubliny). Vrchný náter – ak sú radiátory ošetrené základným náterom, je potrebné nesúdržný náter odstrániť a povrch očistiť od mastnoty.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.