Tuesday 27 January 2015

Bytový textil škodák

Jsme český výrobce a dodavatel bytového textilu s více než 25letou tradicí. Nechte se inspirovat naší nabídkou kvalitních látek, metráže, plyše, záclon, závěsů, ložního povlečení, prostěradel, ručníků, osušek, utěrek, dek, povlaků na polštáře, . Hradec Králové, Pražské Předměstí. Určitě si vyberete z velké nabídky kvalitního povlečení, prostěradel, polštářů, přikrývek, ručníků, osušek, dek, závěsů, ubrusů, koupelnových předložek, sedáků atd.


Bytový Textil - Stanislav. Snažíme se našim zákazníkům nabídnout také ten nejlepší servis a proto Vám s výběrem zboží poradí náš školený personál a vybrané zboží také ušijeme a .

Nabízíme povlečení, prostěradla, dekorační látky, ubrusy, deky, ručníky, polštáře, povlaky a záclony. Prodáváme kuchyňské chňapky, koupelnové. Kompletní sortiment našich výrobků, doplněný o široký výběr ručníků, dek, závěsů, ubrusů, potahových látek a metráže, koupelnových předložek rovněž i matrací, můžete koupit v síti našich více než vlastních prodejen . Aktuální i úplný výpis firmy BYTOVÝ TEXTIL Škodák a. Nabídky volných pracovních míst BYTOVÝ TEXTIL Škodák a. Kvítkovická, Napajedla, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty činnosti, aktuální výpis BYTOVÝ TEXTIL Škodák a. Podrobnosti o firmě BYTOVÝ TEXTIL Škodák a. Kategorie: bytový textil, doplňky, Služby a obchod (A – Ž),.

Zpět nahoru Titulní strana . Tábor okres Tábor, Jihočeský kraj. Nejbližší podobné firmy. Nevíte si rady s výběrem osušky? Obchod u Novotných - Jiří Šístek. Ježkovy voči tento ručník fakt ne, ten špatně saje!


Pokud stále hledáte kvalitní ručníky, které budou funkční i příjemné na dotek, pak si přečtěte náš článek. Dětské zboží je vyrobeno z hladké bavlny a používáme i jemné polyesterové vlákna. Dodáváme výrobky pro hotely, pensiony a . Olomoucké noviny - katalog firem a institucí v Olomouci a regionu Olomoucka. Společnost BYTOVÝ TEXTIL Škodák a. O Počet zamestnancov: - 1zamestnancov.


Kontaktná osoba: Stanislav Škodák. Katalog firem Znojma a Znojemska - Znojemskyseznam. Využijte svou profesní síť a nechte se zaměstnat. Vyberte si z volných pracovních míst BYTOVÝ TEXTIL Škodák a. Zobrazit všechny nabídky práce: BYTOVÝ TEXTIL Škodák a.

Jednoduchá odpověď přes Indeed.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.