Wednesday 28 January 2015

Dětské postele se zábranou a úložným prostorem

Dětské postele s úložným prostorem vyrobené z kvalitní laminované dřevotřísky, či z masivní borovice na zadaranabytek. Každá dětská postel s úložným. Dřevěná postel ošetřená ekologickým lakem. V ceně postele rošt a zábrana.


Samozřejmě je při výrobě a návrhu těchto postelí kladen důraz na použitelnost a praktičnost. Stejně jako naše další dětské postele nabízíme variantu postele s úložným prostorem bez zábrany a se zábranou. Taky se vám v dětském pokoji všude válí hromady hraček, nebo pořád řešíte, kam uložit dětské povlečení a peřiny? Protože žádný pokojíček není nafukovací, budou kvalitní dětské postele s úložným prostorem tou správnou volbou. Kč Dětská patrová postel se zábranou a úložným prostorem Miroslav, masiv borovice MEBLOBED.


Výška zábrany obvykle dosahuje do ¾ dětské postele , což v přepočtu na centimetry činí cm. Kdykoli je možné zábranu odmontovat, což se jeví jako velká výhoda. Montáž k posteli je navíc velice snadná, zvládne ji bez potíží i šikovný kutil.


Přimontovat se dá kromě zábrany například i úložný prostor v podobě šuplíků. Pokud zařizujete malý dětský pokoj, potřebujete využít každý úložný prostor který se nabízí. Pokud tedy přemýšlíte, kam uložit ty hromady hraček, her nebo oblečení, neměli by jste naši nabídku dětských postelí s úložným prostorem přehlédnout.


Dětská postel se zábranou bílé barvy je precizně vyrobena z přírodního dřeva. V takových momentech budete rádi, že jste vybrali praktickou postel s úložným prostorem. Kolekce Frozen je svým provedením typicky dívčí sestavou, která zaujme nejednu malou slečnu. Postel se šuplíkem Frozen. Nábytek francouzského výrobce je vyroben z dřevotřískové desky, která je fóliovaná v odstínech světle růžové, fialkové se zdobnými motivy vloček.


Hodnocení produktu: 11 (Perfektní)recenze. Hledáte dětská postel s úložným prostorem ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Zvýšená dětská postel s úložným prostorem 90x2GAMA - tuto postel můžete umístit do dětských či studentských pokojů. Materiál: lamino - více dezénů . Vybrat si můžete mezi postelemi z lamina či masivu a všechny vás potěší obrovskou slevou z doporučených cen.


V naší nabídce najdete také praktické dětské postele s úložným prostorem , stejně jako bezpečné dětské postele se zábranou. Tip: Dětem můžete dopřát také další nábytek ze stejné kolekce jako postel a sladit . Potřebujete více úložných prostor ? Vyberte si dětskou postel s úložným prostorem ve formě šuplíku, polic, komody, skříně, či všeho dohromady. Перейти к разделу Zábrana - Zábrana.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.