Friday 31 October 2014

Bosch mum 48a1 příslušenství

MUM- vyzkoušené a osvědčené - klasika mezi kuchyňskými roboty - nabízí vynikající kvalitu Bosch a široký výběr příslušenství. IHNED k odeslání, u Vás již zítraIHNED ZDARMA na výdejně. Celý popis a technické parametry.


Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má nekompletní příslušenství , chybí krycí víko. Bosch MUM 48AKUCHYŇSKÝ ROBOT 600W, Nářadí značky Bosch za skvělé ceny. Kód výrobku: BOSMUM48A1.


Hodnocení produktu: nostar. Kuchyňské roboty Bosch řady MUM jsou pomocníky v domácnostech již přes třicet let a jejich koncept planetárního míchání je ještě starší. Vzhledem k popularitě a počtu prodaných kusů těchto robotů Vám předkládáme výčet náhradních dílů a příslušenství pro tyto přístroje. Záruční doba: měsíců. Pohár na plastový mixér MUZ4MXBosch.


Děrovaný kotouč k masomlýnku Bosch MUM4. Všestranné použití díky sadě příslušenství. BOSCH záslepka na MUZ4MX2.


Multifunkční rameno, které se snadno zvedá, má stupně pohonu v rozdílných . Planetární systém míchání: ANO Objem hlavní nádoby (l): 3. Ovládání: mechanické- knoflíkové. Pulzní spínač: NE Plynulá regulace rychlosti: NE Příkon robota . Příslušenství k robotu Bosch MUZ45FV(nástavec na lisování ovoce) nejlepší cena, BOSMUZ45FVakce, BOSMUZ45FVsleva, Příslušenství robotů levné, diskuze, recenze a hodnocení Příslušenství k robotu Bosch MUZ45FV(nástavec na lisování ovoce). Právě si prohlížíte zboží značky Bosch na . Multi-motion-drive pracovní rychlosti, parkovací pozice multifunkční rameno se stupni . Dobrý den, bohužel tento robot mlýnek na mák nemá a toto příslušenství nejde ani k řade MUMdoobjednat. Cena produktu bez dopravy. Zvládá hnětení, krájení i šlehání a můžete k němu dokoupit široké množství příslušenství tak, abyste přístroj přizpůsobili přesně svým potřebám.


Stejný robot jsme měli už předtím a máme k němu mnoho příslušenství , tak jsme chtěli jen tento.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.