Thursday 30 April 2015

Lednice beko csa 24022

Vybavena antibakteriální ochranou, možností otočení otevírání dveří a poličkami z tvrzeného skla. Dveřní přihrádky slouží k vychlazení nápojů. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Ideální lednice do menší domácnosti.


Kombinace je vybavena automatickým odtáváním chladničky a . Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím. Nutný vlastní odvoz z Bílovic nad Svitavou. Tradičně nízkou spotřebu výrobků Beko … Číst dále.


Dobry den, prosim zda je mozne rychle zjistit, zda pri otevreni dveri lednice dvere nadbihaji, ci zustanou v siru lednice , tj. Doporučení: Zkontrolujte uvedené rozměry lišty. Lednici máme dny, tak zatím můžu hodnotit takto: velmi tichý cho hezký design, mrazák dole, což je šikovné z toho důvodu, že je dobře přístupná lednice , hodně chladí . Podívejte se na kompletní technickou specifikaci ledniček níže. U tohoto spotřebiče totiž nenaleznete nenámrazový systém, ventilátor, ani display. Regulace výkonu je mechanická, teplotu . Lednice , nikdy nestěhovaná, ve výborném stavu bez závad či poškození.


Vnější rozměry: cca 7x 5mm. Kombinovaná chladnička dosahuje celkového čistého objemu 2litrů z toho chladicí část. Antibakteriální těsnění. Zásluhou tohoto těsnění nedochází k průniku nebezpečných mikroorganismů a bakterií do vnitřního prostoru lednice.


Což se projeví tím, že si potraviny uložené v chladničce zachovají delší čerstvost, svěžest i chuť. Její celkový čistý objem je 2litrů, z čehož její mrazící části patří litrů a chladící části 1litrů. Do not use mechanical devices . Počet přihrádek mrazáku.


REFRIGERATOR-FREEZER type I. Total gross volume (l.) 232. Freezer usable volume (l.) 72. Refrigerator useful volume (l.) 145.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.