Friday 31 October 2014

Kuličkový plnovýsuv spodní montáž

Ocelový plnovýsuv s kuličkovými ložisky pro uchycení zásuvek. Výsuv o délce 4mm, nosnost kg. Plnovýsuv pro spodní montáž pomocí vrutů - zásuvka na výsuvu.


Teleskopický přesný plnovýsuv. Montážní šířka 1mm, nosnost kg.

Přesný plnovýsuv se zarážkou a pojistkou proti nechtěnému vysunutí. Pomocí páčky lze výsuv rozdělit a zásuvku tak jednoduše vyjmout z korpusu. KNK CZ - Váš spolehlivý dodavatel nábytkového kování.


Velkoobcho maloobcho nabízíme úchytky, knopky, kolečka, kluzáky, panty, závěsy, postelová kování, pojezdy, plnovýsuvy , stolové nohy a nábytkové nožky, věšáky, rustikální kování, drátěný progra. Plastová šablona určena k montáži kolečkového pojezdu. Slouží k montáži vnějšího.


Dotaz na produkt Odeslat známému.

Popis produktu Ke stažení Video Objednávkové formuláře. Při odběru balení párů je lepší cena. Výsuvný dvojkoš, Chrom, plný výsuv FGV s tlumením, spodní montáž , 300mm. VNEZG- VA-SRB-100KG-700MM v online obchodě společnosti Würth ▷ Váš obchod pro trh a průmysl!


Kč s DPH od 17Kč bez DPH. Nosnost:45kg montážní šířka:17mm. Výukový materiál „ Konstrukce skříňového nábytku “ se zabývá konstrukčními spoji a výtvarným a konstrukčním provedením skříňového nábytku. U plnovýsuvu lze zásuvku otevřít až po její zadní část, zásuvku opatřenou částečným výsuvem lze otevřít pouze do cca ¾ její hloubky.


Ložiskové výsuvy s přesným vedením a maximální nosností do kg. K dostání jsou jak verze pro montáž z boku, tak i ze spodní části zásuvky. Rozsah dodávky: horní vodicí kolejnice s hliníkovými úhelníkovými destičkami spodní vodící kolejnice pravá a levá hřídelka pár misek pro zafrézování, na křídlo ks. UPOZORNĚNÍ: Doprodej Nabídka platí do vyprodání zásob.


Následné vrácení nebo výměna zboží nejsou možné. Hettich Rolničkový plnovýsuv s přesahem 4mm bílý . Pokud jsou teleskopické výsuvy stlačeny, nepracují optimálně.

Kuličkow plnovýsuv dolní . Pro optimální funkci výsuvů musí skříň a zásuvka být v rovnoběžné pozici. K dostání volitelné úhelníky (Klick-in) pro montáž ke spodní ploše, nevhodné pro délky kolejnic (SL). Výhodou X-fest boxů je beznářaďová montáž a demontáž, snadné výškové a. Skrytý plnovýsuv, PREMIUM 4s tlumeným dotahem a regulací. Velmi jednoduchá montáž na bok korpusu,tichý.


Kování pro posuvné dveře Sv sobě spojuje přednosti ve velké míře používaných plastových typů (jednoduchá montáž , nastavení a nízká cena), ale je tvrdou konkurencí i pro systémy kování pro posuvné dveře s hliníkovými nebo ocelovými lištami a ocelovými vozíky. Kování Sse cenou blíží plastovým typům , montáž je .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.