Monday 28 July 2014

Regály do garáže

Lakované nebo pozink regály vhodné do garáže. Možnost většího zatížení. Tento typ montovaných regálů s dřevotřískovými deskami je díky své stabilní konstrukci a vysoké nosnosti vhodný především do archivů, garáží , dílen a skladů. U většiny typů policových regálů je díky dělené stojině možnost seskládat regály také horizontálně a využít například jako dílenský stůl s výškou cm.


Stalo se vám, že potřebujete něco odložit a nemáte místo v garáži?

Dodáváme regály kovové bezšroubové určené k širokému použití ve skladech, archívech, garážích, kancelářích a jiných úložných prostorech. Hodnocení produktu: (Perfektní)recenze. Kovová skříň Bisley E782A04. Dvoudveřová zamykatelná kovová skříň na šanony, v různých barvách.


Nosné konzolové lišty různých délek, držáky polic různých délek, spojky, bílá či šedivá barva. Prodej hobby regálů realizujeme fo. Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky.


Vyrábíme typové kovové regály , které mají stabilní robustní konstrukci.

Jsou vhodné do všech skladových prostor, archivů i do sklepů, garáže , dílen atp. Dodáváme kvalitní kovové regály do nejrůznějších typů provozů. Doprava zadarmo do h. Najširší sortiment na trhu za ty nejlepší ceny a nejlepší kvality. Kromě klasických komponent regálového systému ELEMENT SYSTEM přijdou v případě realizace v garáži nebo v dílně vhod následující prvky, kterými svou sestavu dále vylepšíte. Policové regály , konzolové regály pro skladování, menší a střední zátěže.


Naše regály se využívají především na skladování sezónních pneumatik, ve kterých je možné skladování plášťů, disků nebo celých kol včetně disků. Regál do dílny a garáže. Patra v regálu lze nad sebou . V této kategorii jsou regály, které jsou vhodné pro skladování materiálu v garáži. Jsou zde i speciální regály s pracovní plochou, které se dají využít jako ponk. Máme zde i regály na pneumatiky a další příslušenství k automobilu.


Navíc regály a regálové systémy za trvale nejnižší ceny. Police jsou vyrobeny z kvalitní dřevotřísky s nosností do 1kg. Výběr ze tří variant dle hloubky regálu.


Snadná montáž (pomocí gumové paličky).

Police a regálové police koupit o objednat u OBI.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.