Friday 25 July 2014

Hoblice bazar

Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Použité dřevoobráběcí stroje bazar na Sbazar. Profi stolařská hoblice v perfektním stavu. Povrch fochů pokryt podlahovým PVC.


Regál má naprosto schodné moduly (vzdálenost jednoho modulu cca 930mm ne osově včetně stojek). Tradiční kvalitní ruční výroba.

Prodám klasickou stolařskou hoblici. Nepoškozené funkční svěrné plochy, šrouby TONA, nenapadená červotočem - pozor na to. Materiál masív buk, jasan.


Se šuplíkem a fochem mezi nohama. Rozebratelné nohy na klíny-velmi pevná. V této sekci bychom Vám rádi nabídli vzorky hoblic za nejnižší možné ceny.


Tyto hoblice jsou plně funkčí (bez poškození).

Nabízíme dřevoobráběcí stroje nové, použité, bazar , ruční nářadí, nástroje. Zastoupení pro ČR PAOLONI MACCHINE, OMAS. Téměř nepoužitá, v perfektním stavu, včetně šuplíku a. Truhlářský ponk - hoblice. Inzerce - hoblici, inzeráty.


Bedoko (bedoco) velké - tažné. Vhodné pro uchazeče s praxí, alespoň základní, ideálně s delší dobou praxe s vyučením v oboru. Vřeteno malé (vřeteník malý) . Zvyšování platu po zapracování a prokázání praxe, výkonnosti a zručnosti, bonusové odměny, dlouhodobá spolupráce a perspektiva, možnost růstu a seberealizace. Kontakt telefonicky (- hod.) . Srovnaná pracovní plocha, svěrací plochy olepeny koberci, nátěr, celkově vyspraveno. Rozvoj rukodělného řemesla, prodej japonských pil Razor Saw, přírodních kamenů, olejů, ředidel a prostředků ke zpracování dřeva přirozenou cestou.


Obsah fóra › Nářadí › Ostatní nářadí Кеш Перекласти цю сторінку Дописів: - ‎авторів: Kreslil jsem to v Rhinošovi. Ted jsem to jeste trosku predelal. Jsem amater a asi na te hoblici bude spousta chyb ale me to bude stacit.


Jestli me to pohlti uplne tak udelam neco poradneho naveky :-) Hoblice uprava.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory. Masivní pracovní deska a tuhá konstrukce stojanu pro vysokou stabilitu a dlouhou. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat svůj obchůdek a také sami sebe :o).

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.