Monday 28 July 2014

Pronájem bytu ostrava dubina

Pronájem bytů - pronajem bytu ostrava dubina , inzerce. Dubina OSTRAVA pronájem , zmáčkněte tlačítko a určitě nalezněte byty Dubina OSTRAVA pronájem na Gohome. Váš nejlepší nástroj pro vyhledávání nemovitostí na internetu. Přidat do oblíbených Posunout inzerát . Košaře, po částečné rekonstrukci a revitalizaci.


Realitní kancelář STING, s. Ostrava - Dubina , Václava Košaře . Stav bytu: po rekonstrukci. Byt je dobře situován a je velmi prostorný. Byt v dostupnosti obchodů, lékařů a MHD.


Uvedená cena je včetně energií. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Prodáme vaši nemovitost až za 1 běžné ceny nebo ji přímo vykoupíme.


Jsme stabilní česká realitní kancelář s let tradicí a více než pobočkami po celé ČR. Byt má vyzděné jádro, nové podlahy , rozvody, omítky, nové interiérové dveře. Koupelna s vanou, toaleta je součástí koupelny oddělená přepážkou. Kuchyňská linka je opatřena plynovým sporákem. Dům je celkově zateplen.


Nová koupelna s vanou, . Součástí kuchyně je kuchyňská linka, sporák, mikrovlnná trouba, . Nejvíc realit na jednom místě. Jesná se o prostor 70m2. NP panelového domu po revitalizaci.


Pronájmy bytů , garáží a garážových stání. Byt se nachází v 2NP v domě po revitalizaci. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost. Doporučujeme nezávaznou prohlídku bytu. Hledáte bydlení v pronájmu ? Aktuální nabídka bytů k pronájmu.


Tento byt je po kompletní rekonstrukci a je vybaven nábytkem. Veškerá občanská vybavenost je do pěti minut pěšky nebo tramvají od zastávky Antonína.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.