Wednesday 30 July 2014

Ochranný pěnový pás

Můžete ho použít jako izolaci stěn k posteli. Na zakázku je možné vyrobit pás s logem vaší firmy. Samolepící ochranný pás je vyroben z polyuretanové pěny, která velice dobře tlumí nárazy. Samolepící pěnové ochranné prvky slouží k ochraně dveří, nárazníků a jiných části automobilu v garáži. Hezký a praktický dárek pro vaše zákazníky a obchodní partnery.


Popis produktu OCHRANNÝ PĚNOVÝ PÁS NA STĚNU FIALOVÝ. Pásy jsou opatřeny na zadní straně samolepící vrstvou. Pěnový ochranný pás využijete všude tam, kde potřebujete ochránit stěnu od obouchání od židlí, dveří nebo čehokoli jiného, co potřebujete opírat o zeď. Ochrání Vaše auto i zeď při nechtěném nárazu při vjezdu do garáže, při otevírání dveří i kufru. Jeho výhody oceníte i při aplikaci na stěny v chodbách, kde může docházet k otěrům a poškrábání.


Na označení nebezpečných zón, použitelné na vnitropodnikových dopravních cestách, ve skladech, garážích, na strojích . Ochrání i Vaše zdi při nešetrném odložení jízdního kola, kočárku, atp. Skladem Osobní odběr zdarma. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


Měkký ochranný pás CLIPPASAFE 2m. Cena produktu bez dopravy. Vlastnosti:Přilnou k téměř jakémukoliv povrchuUsnadňují orientaci při parkováníZvýrazňují nebezpečné . Prvek z lakoplastového pozinkovaného plechu, který se barevně přizpůsobí k betonové střešní krytině. Slouží k vytvoření úžlabí pro standardní a těsná podstřeší. Pod úžlabím musí být deskový záklop.


Těsnící pás úžlabí samolepicí. PETEX - ochranné podložky pod židle. Profil je velmi lehký, odolný proti vlhkosti a teplu, opakovatelně použitelný.


Tvar profilu U, vnitřní rozměry: šířka mm, výška mm, vnější rozměry: šířka mm, výška mm, síla stěny pěnového materiálu -mm, . Typ, Objednací číslo, Rozměry (mm). Ochranný prvek z pěnového polyuretanu se . Mirelon Dilatační páska s folií. Univerzální použiti má také v průmyslu, kde chrání stroje a přístroje před poškozením při nárazu o stěnu, roh apod.


Výstražné žlutočerné pruhy zlepšují viditelnost.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.