Wednesday 30 July 2014

Elektrický sušák ručníků s termostatem

ERC s elektronickým regulátorem prostorové teploty s programem sušení se připojuje k elektrické síti přes instalační krabici pevného elektrického rozvodu. Elektrický sušák ručníků ramena 450mm chrom. Mohou ale také zvýšit výkon vytápění – například tam, kde je podlahové vytápění hlavním topným systémem. Stačí připojit do zásuvky.


Koupelnové radiátory elektrické - jsou tvořené z topného radiátoru,osazeného topnou tyčí S TERMOSTATEM. Radiátory využívají pouze el. Sušák je na stěně upevněn pomocí čtyř zakrytých úchytů. Termostat není součástí radiátoru LINER.


Lze umístit více sušáků LINER nad sebe a vzájemně je spojit, získáte tak topné těleso o větším výkonu, které je možné osadit termostatem do zásuvky . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. WC a kuchyňských koutů a zároveň slouží k dosoušení ručníků , osušek a dalších textilií. IP termostat třída ochrany.


Je vyroben z bíle lakované oceli. Na spodní hraně vertikálního prof. Pro kombinované vytápění je nutné dokoupit elektrické topné těleso a T-kus ( odbočku). Pro elektrické vytápění je potřeba koupelnový radiátor doplnit elektrickou topnou tyčí.


Ta je buď prostá bez možnosti regulace teploty nebo s termostatem , kde je možné nastavit požadovanou teplotu. Uvnitř topného tělesa je umístěn topný kabel bez použití kapalné plnící směsi. Výborný doplněk k podlahovému topení do koupelny. Umožňuje nezávislé sušení, nebo přitápění mimo sezónu. Vyrobeno z měděných trubek, plněno nemrznoucí směsí do -10° C. Balení: v kartónových krabicích s měkčenou fólií.


Vaše boty budou hned vysušeny a zůstanou svěží. Jeho užitné vlastnosti vyniknou zejména v době mimo topné sezóny. Tento výrobek slouží jako vhodný doplněk do koupelny.


Náplň tvoří nemrznoucí směs do -°C. Přívodní šňůra je s termostatem. Povrchová úprava elektrického šušáku je bílý komaxit nebo chrom. Sušák na ručníky by měl být instalován minimálně 600mm nad zemí. Cena produktu bez dopravy.


Topné žebříky, sušáky ručníků. V nabídce máme koupelnové žebříky s dopravou zdarma. Vybírat můžete topné žebříky o různých rozměrech – najdete tak vhodnou variantu do každého prostoru.


Slouží jako elegantní a účelné doplňky do koupelny, kuchyně, rekreačních objektů a pod. Jako doplňková kategorie pro většinu koupelnových radiátorů je zde kombinované vytápění, kde Vám nabídneme elektrické topné vložky, které z Vašich koupelnových radiátorů rázem vytvoří. MOA topná tyč s termostatem , 2W, Chrom (MOA-C-200) - SAPHO.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.