Wednesday 30 July 2014

Skrin na pracku a susicku

Nad pračkou nebo sušičkou je často spousta nevyužitého prostoru. S touto skříní na pračku můžete i tento prostor optimálně využít. Možná jste si toho dokonce sami všimli, že většina praček má zámek dveří vpravo, kdežto sušiček vlevo.


Jestliže byste raději umístili sušičku přímo na pračku , budete k tomu potřebovat speciální spojovací sadu. Tu seženete u výrobců těchto spotřebičů, nejvhodnější je ale mít pračku i sušičku jedné značky. Najděte dobrého dodavatele díky referencím skutečných zákazníků.


Vybudujte si dobré jméno a získávejte ty nejlepší zakázky. Zbytečně na očích jsme měli technické vybavení, elektrický bojler na ohřev teplé vody, pracku a sušičku. EŠENÍ Stěny jsem upravil pomocí cementové stěrky, jejíž technologii jsem se předtím s chutí naučil.


Barevně ladí obklady a dlažba. Bojler, pračka a sušička jsou schované za dřevěnými žaluziemi. Tato skříňka nad pračku je vhodnou volbou pro malé prostory.


Je vhodným místem pro pračku nebo sušičku. Má police z toho je jedna nastavitelná a jeden úložný prostor s dveřmi. Skříň na pračku LAVANDE. Do obchodu Sconto nábytek. Minimální výrobcem uváděná hloubka, kdy je možné použít instalační mezikus a sušičku umístit na pračku je 54cm.


Optimální využití prostoru Úchytky v barvě kovu. Dle popisu vaší pračky je tato aplikace možná. Pro umístění sušičky na pračku jste zvolil správný mezikus, tedy AEG SKP11. Rozhodně doporučujeme spojovací mezikus použít už vzhledem k bezpečnosti a. Mezi pracku a susicku se dava mezikus, ale nekdo ho tam nedava.


Jo, mame susicku na uzke pracce, bez mezikusu, ale my mame atypickou koupelnou, kde je pracka i susicka oprena o vsechny tri strany, takze nehrozi spadnuti, . Do skrine bych je nedavala, bude ti vibrovat cela skrin od pracky a susicka zas trochu vyfukuje teply vzduch…. Ahoja, já mám pračku a sušičku vedle sebe, nad sušičkou máme skříňku na chemii atd. Chceme koupit pračku a sušičku (to už máme rozhodnuto) ale potřebujeme je postavit na sebe.


Milujeme vestavné skříně v koupelně. Působí nenápadně a ukryjí tuny věcí. Boky a krycí deska je z voděodolného materiálu v dekoru bělený dub. Ten jsme použili i na niku ve sprchovém koutě.


Budeme kvůli tomu předělávat příčku a vybourávat (rozšiřovat) vestavěnou skříň , tak abychom pak nezjistili, že jsme udělali pěknou pitomost. Máme kondenzační sušku, ale kvalita nižší, je to Gorenje, a na té chodbě musím všechno sušit vždy na 3-cykly na plný výkon, aby to bylo suché - prostě suší chvíi . Mít pro pračku , sušičku , koš se špinavým prádlem a třeba i plochu na žehlení v jedné místnosti je docela luxus, ale u patrových domů ne zase až tak výjimečný. V nouzových případech se dá pračka umístit . Vsechny susicky, na ktere jsem se divala maji hloubku od cm. To znamena, ze susicku nemuzu mit na pracce, ze ? Ať už od jednoduchých pevných tyčí na šaty, přes police až po sklopné tyče a různé doplňkové vybavení pro uložení šatních věcí…Dále pak i různé držáky vysavač, prádelní koše a jiné. Pokud je dostatečná hloubka skříně můžeme zde schovat i třeba pračku a sušičku ve variantě nad sebou, či vedle sebe.


Kromě skříně na pračku a sušičku poskytuje spoustu jiných úložných prostorů. Postel v ložnici je na celou šířku místnosti. Poskytuje majitelům skvělé pohodlí a ani zde se .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.