Tuesday 20 May 2014

Ios hry 2016

U této hry jsme tak trochu na vážkách. Dream Machine je vlastně klon hry Monument Valley, u které jsme strávili dlouhé hodiny. Ale je to dokonalý klon! Ohýbáním prostoru a budov se snažíš dostat robota z jednoho místa na druhé, přičemž ti v cestě stojí nelogicky vypadající prostředí a překážky. Pokud nemáte zrovna do čeho píchnout, tento článek pro vás může být vyprošťovák z nudného májového odpoledne.


V tomto článku se totiž podíváme na ty vůbec nejlepší hry na iOS , které za uplynulý měsíc vyšly. Spolu s novým rokom môžu hráči očakávať nové hry. Tie však nevyjdú všetky naraz, drvivá väčšina z nich ale vyjde v období, kedy je to pre školy najmenej.


Herní svět na iOS platformě v minulém roce suverénně ovládli dva giganti, kteří za sebou zanechali obrovskou propast. Pokémon GO a Clash of Clans. Apple dnes ve svých obchodech s aplikacemi vyhlásil výroční ceny pro nejlepší aplikace a hry uplynulého roku.


Za celou redakci gratulujeme a těšíme se na další, neméně úspěšný, titul. Chameleon Run Noodlecake Studios IncGames4KčStáhnout. Ani my nezůstaneme pozadu. Vše ale ovládáte gesty, vše je odladěno systému iOS a vše vypadá skvostně – textury, nepřátelé, nabídky. A také je to pořád pěkně na bednu.


Editoři App Storu se ohlédli zpět a vybrali nejlepší aplikace a hry za poslední rok. Nemusí být nutně nejstahovanější. Musí být ale kvalitní, populární a vlivné. Nejstahovanějším titulům se však ve výročním přehledu také věnoval. Jedním z největších videoherních klišé jsou hry inspirované filmem nebo seriálem, které sázejí.


Batman v Superman Who Will Win. I když každý den vyjde 4her jen pro iOS , těch vyloženě kvalitních je o poznání méně. Dávno už ale neplatí, že na telefonu hrajeme jen Hada nebo Hledání min. Dostatečný výkon a velké displeje znamenají prvotřídní moderní hry s fantastickou grafikou, ale i promyšlené zážitky, skvěle sedící na dotykové . Máte rádi logické hry a chtěli byste vědět, jaké tituly z tohoto žánru byly v uplynulém roce v naší redakci zdaleka nejoblíbenější? Vlastníte iOS zařízení a poohlížíte se po něčem, co není dostupné pro smartphony od Samsungu nebo jiných výrobců?


Tak jste pak na správném místě. Po nedávném výběru pro operační systém od Googlu přinášíme několik zajímavých tipů i pro druhý tábor. Tak presne na to odpovedal Apple aj tento rok. Pozrite sa s nami na výber tých najlepších a kompletný zoznam. Nedlouho poté, co dostali uživatelé iOS k dispozici soubor samolepek s motivem Super Mario Run, vydal Apple kompletní App Store pro iMessages.


DiamondTrap - jednoduchá hra zdarma. Microsoft Windows Chrome 52. Zdravím, doporučili byste mi prosím nějaké hry na iOS ? Prosím vyvarujte se narážek na tohle téma.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.