Tuesday 20 May 2014

Tvrzené sklo xiaomi redmi note 3

Velice kvalitní tvrzené sklo značky Tactical chrání displej Vašeho telefonu Xiaomi Redmi Note proti škrábancům a případnému pádu. ASAHI - Japonská technologie 6x pevnější. Toto ochranné sklo je výbornou náhradou za.


Pokud hledáte tvrzené sklo pro Váš Xiaomi Redmi Note , jste tady správně. Snažíme se nabízet tvrzená ochranná skla od několika výrobců, abyste si mohli vybrat pro Vás to nejlepší. Určeno pro verzi Global-EU. Chraňte si nejkřehčí část Vašeho telefonu pomoci tvrzeného skla.


Jeho tvrdost 9H znamená, že je třikrát silnější než běžná fólie. Rovněž citlivost displeje zůstane naprosto stejná. Na speciálním povrchu neulpívají otisky prstů. Tvrzené sklo Glass Protector udrží displej Vašeho zařízení ve výborné kondici. Sklo je tenké pouze mm a . Vyrobeno z odolného tvrzeného skla.


Tloušťka pouhých mm. Ochrana proti škrábancům a poškození. POPIS: Chcete svůj displej opravdu kvalitně a přesto levně chránit? Odolnost vůči kapalným látkám.


Tak právě pro Vás je určeno tvrzené ochranné sklo pro Xiaomi Redmi Note. Je vyrobeno ze speciálního . Zaručená ochrana displeje Vašeho telefonu temperovaným sklem o tvrdosti 9H. Oproti krycí fólii nevytváří bublinky a je mnohonásobně odolnější. Citlivost displeje není při použití tvrzeného skla nijak zhoršena. S tvrzeným sklem předejdete prasknutí, . Díky tvrdosti 9H ochrání váš displej 3x více než běžné fólie, navíc skvěle přilne k displeji, takže nevznikají bubliny a nepřesnosti ovládání.


D pro Xiaomi Redmi Note 3. Nechrání displej jen proti poškrábání, ale zároveň se nemusíte bát neřízeného pádu telefonu na zem. Chraňte svůj chytrý telefon Xiaomi Red Mi Note před poškrábáním a prasknutím dotykového displeje při pádu s ochranným tvrzeným sklem. To je mnohonásobně odolnější než běžné ochranné folie. Nabízíme téměř všechny druhy, padnou skvěle.


Pokud jste se v poslední době poohlíželi po výkonném phabletu, určitě jste narazili na Xiaomi Redmi Note 3. Kromě starší verze Androidu, průměrného fotoaparátu a neúplné podpory LTE, které jsme zmiňovali v recenzi, hodně uživatelů mohlo jako nevýhodu vidět i nepřítomnost Gorilla Glass ve funkci . Forever tvrzené sklo pro XIAOMI REDMI NOTE 3. Poskytuje lepší ochranné vlastnosti oproti plastovému sklu nebo ochranné folii. Lze tak mobilní telefon nosit pohodlně v kapse hned vedle klíčů a nedojde k žádnému .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.