Tuesday 25 March 2014

Vanová lišta samolepící

K tomuto produktu je třeba dokoupit pár nezbytných věcí. Designový prvek každého prostoru. Nejen technickým, ale rovněž designový prvek každého prostoru ať už v interiéru nebo exteriéru.


Dle účelu si můžete vybrat klasické ukončovací lišty ve tvaru L, oblouček nebo hranaté, dekorační lišty apod. Od značek Polysan nebo Ravak si vybere každý. Vanové lišty od mnoha předních výrobců, pro dokonalý vzhled Vaší vany. Velký výběr a skvělé ceny! Profily a lišty pro zateplení).


PVC páska vhodná pro utěsnění okrajů van, sprchových koutů, kuchyňských linek a dalších omyvatelných povrchů. Vysoká lepivost, dlouhodobá odolnost a poddajnost materiálu. Předpokladem pro správnou funkci je vhodný tvar a povrch podkladu. Ideální jsou rovné plochy s hladkým, nesavým a p. Montážní sada ke sprchovým vaničkám Ravak universální.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. KONCOVKA není součástí lišty - dodává se samostatně. Růžek k lištám - bílá.


Obkladová lišta mm m bahama. Vybrat si můžete z firem v okolí,. Jedná se o profily přechodové, dilatační, ukončovací, ochranné, natloukací a samolepící.


Nabízíme ukončovací a rohové, plastové i kovové lišty , vanové lišty , dilatace. Perfektně zaretušuje viditelnou rozbíhavost mezi vanou a stěnou. Páska je samolepící , pro lepší těsnost se doporučuje kombinovat s trochou tmelu.


Popis, N - CANTO rustic. Společnost PTÁČEK – velkoobcho a. TOPENÍ – PLYN – VODA – INŽENÝRSKÉ SÍTĚ – SANITA v České republice a na Slovensku. Různé délky a barevné varianty. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vanové zástěny a vanové dveře s nastavitelnou šířkou.


V rámu je zavěšena vanová zástěna sestavená z plochých transparentních lamel a úchopových lišt. Tato kategorie obsahuje vanové profily, vanové lišty , dilatace. Dilatační profil je určený k vyrovnávání tlaku u lepených dlážděných nebo kamenných podlah. Novinkový samolepící vanový profil s atraktivním designem, ke kterému jsou k dispozici i důležité doplňky - levé i pravé ukončení a rohový spoj.


Přechodový profil vhodný pro podlahové koberce, PVC a vinylové podlahy. Lomený profil z měkčeného PVC pro utěsnění okrajů van, sprchových koutů, kuchyňských linek a dalších omyvatelných povrchů. Páska je určena k estetickému i funkčnímu zakrytí rohové spáry u vany, umyvadla atd. Výrobce: PROFIN PLASTY s. Toto zboží lze nakoupit pouze v .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.