Tuesday 25 March 2014

Plexisklo bazar

Inzeráty plexisklo - aktuální inzeráty na Sbazar. Levné Plné desky z plexiskla. Výhodné ceny, dodání do druhého dne - vše z pohodlí vašeho domova. Bezplatná inzercia, predam plexisklo predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk.

Akce čiré plexisklo tloušťky - mm se slevou. Zajištujeme formátování, rozvoz a kontakty na zpracování ve Vašem regionu. Možno nařezat i na jiné délky. Při odběru nad 50msleva.


Dále prodám 15ks nepoužitých desek tvrzeného plexiskla s UV tl. Plexisklo - plné ploché desky objednejte v eoshop. Průhledné plastové sklo.

Různá plexiskla od značek Bauer, Itech nebo Oakley. Všechny plexiskla jsou lehce hrané, bez větších. Hledáte 10mm plexisklo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Predám drevotrieskové dosky ako vidieť na foto.


Množstvo ako vidieť na foto. Sú tam následne aj menšie kusy. Ak to nie je vec ktorú hľadáte, pozrite sa do mojich ďalších inzerátov. Volajte na telefónne číslo alebo píšte e-.


Kvalitní polykarbonátové desky za výborné ceny pro všechny. Prodej a rozvoz po ČR a SK. Dutinkový polykarbonát je vždy skladem a formátujeme na přesné míry. Vchodové stříšky, plný polykarbonát, plexisklo. Brne koupit 2jka až 5ka plexi?


Prodám plexisklo na Yamahu Rhino viz. Klidne i barevny, na tom nesejde.

Loni jsem potreboval plexi na okno karavanu a Rempo byla nejlevnejsi firma. Svetelný jednostranný panel 9. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.