Tuesday 25 March 2014

Struhadlo tescoma president

Obchod se zlatým Ověřeno . Struhadlo Tescoma PRESIDENT X-sharp, julienne. Prohlédněte si cenové nabídky na Tescoma President struhadlo od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Televize GoGEN TVF 40P525T černá.


Možno zvolit výslednou hrubost strouhání. Praktický protiskluzový podstavec pro optimální náklon struhadla. Dodáváno s unikátním protiskluzovým podstavcem pro optimální náklon struhadla při strouhání a zachytávání nastrouhaných . Pro jemné strouhání čokolády, sýrů, ovocné kůry apod. Rychlá expedice, doprava zdarma od 9Kč.


Zobrazit podrobnější popis . Rám s protiskluzovou úpravou pro bezpečné použití. Jistota bezpečného nákupu, akční. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Mimoriadne ostré a vysoko odolné čepele vyrobené špeciálnou technológiou z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, rám s protišmykovou úpravou pre bezpečné použitie. Multifunkční struhadlo Tescoma President X-sharp.


Tescoma President X-sharp je vynikající pro velmi jemné, střední i hrubší strouhání všech obvyklých druhů zeleniny, ovoce, tvrdých sýrů, ořechů, čokolády, citrusové kůry. Usnadněte si vaření s designovými pomocníky. Transparentní zásobník pro uchování nastrouhaného oříšku lze použít i pro posypávání pokrmů a nápojů. Mimořádně ostré čepele jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceli, ostatní části z odolného plastu. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.


I zboží z druhé ruky může dobře sloužit. TESCOMA mlýnek na strouhanku HANDY, univerzální. Nakupte levně Plátkovací struhadlo Tescoma President se zárukou. Vynikající pro snadné a rychlé strouhání a plátkování potravin Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli Po použití umyjte a osušte Vhodné do myčky roky záruka.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Tescoma X-sharp vynikající pro velmi jemné, střední i hrubší strouhání všech obvyklých druhů zeleniny, ovoce, tvrdých sýrů, ořechů, čokolády, citrusové kůry apod.


Já mám v kuchyni Monti systém, na kterém mám zavěšené nářadí President ( naběračky, obracečky, otvírák, škrabku… cca 20ks) a vypadá to lépe, jak na tom plochém závěsu. Dále tam mám ten zásobník (na folii, alobal a utěrky), zásobník na vařečky, závěsné kořenky. Pak mám struhadlo , váleček .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.