Thursday 20 March 2014

Rádio pod linku

Společnost Auna Vám nyní nabízí KR 1DAB kuchyňské rádio na bezdrátový, hudební požitek z poslechu při vaření či při práci v dílně. K základnímu vybavení patří analogový FM přijímač a digitální DAB . Hodnotenie produktu:. Pre viac aktivity pri varení, umývaní alebo pri raňajkách teraz prichádza rádio s montážou pod kuchynskú linku oneConcept KR-120.


Priestorovo úsporný partner, ktorý sprevádza. Hledáte kuchynskou linku radio ?

FM PLL tuner s převolbami, bezdrátové streamování hudby z mobilu či tabletu, Handsfree hovory s vestavěným mikrofonem, LCD displej, alarm, časovač, automatické vypnutí, napájení ze sítě nebo na záložní baterii. Kvalitní přední alu panel Čas řízený pomocí RDS Design pro montáž pod kuchyňskou linku Digitální tuner předvoleb RDS čas buzení Opakované buzení LCD dis. GRUNDIG Radiobudík (kuchyňské rádio ) SONOCLOCK 690. Kuchyňské radio s předvolbami, alarmem, časovačem a kalendářem. Napájení, Externí napájecí zdroj.


Příjem, Internetové rádio. Výstupní výkon (RMS), W. Doporučené použití, Rádio pod kuchyňskou linku. Typ produktu, Internetové rádio.

Pestrá ponuka rádií od značiek Blaupunkt, ECG, AEG a Sencor. Rýchlo, pohodlne a lacno. Součástí rádia je funkce časovače, duální alarm, Snooze a Sleep Timer. Auna KR 1s montáží pod kuchyňskou linku disponuje anténou, kterou je možné schovat. Díky integrovanému rozhraní Bluetooth je . Prenosné rádio – FM rádio , digitálny tuner, RDS, kontrola frekvencie s automatickým doladením, regulácia farby zvuku Tone Control, výstup pre stereo slúchadlá.


Rádio kuchynské, modro podsvietené LC hodiny, rádio (digitálny tuner), RDS, . Návod není kdovíjaký, ale po chvíli to každý pochopí a pak už je to provozně velmi jednouché. Dobrý kup pro toho, kdo chce mít rádio. Má moderný hliníkový dizajn, ľahké ovládanie a prehľadný modrý podsvietený displej s hodinami. Pamäť má kapacitu rozhlasových staníc, určite v. Univerzální rádio s reproduktorem.


CD- přehrávače, hodiny s 24-hodinovým LCD displejem (modře podsvícené), alarm, AUX-IN.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.