Thursday 20 March 2014

Kancelářské židle praha

Tento e-shop se zabývá prodejem, ergonomických křesel, patříme mezi přední dodavatele na tomto trhu. Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Na Firmy. Prodej kancelářských židlí a křesel v Praze a okolí. E-shop, v dalším případě Vám pomůžeme vybrat kancelářský nábytek, recepce, kancelářské židle , sedací soupravy, paravany, hotelový nábytek nebo další vybavení, zdarma připravíme architektonický návrh a navrhneme celkové řešení, stačí nás kontaktovat. Tradice let při prodeji kancelářského nábytku.


Tvorba kanceláří na míru, na našem showroomu máme vystaveno druhů kancelářských židlí ihned k odběru.

Zpracujeme komerční interiéry na klíč. Naší specializací je Ergonomie sezení. Jsme průkopníci systému SEDĚT - LEŽET - STÁT. POZOR: Až k nám půjdete, změřte si výšku stolu!


Máme elektrický výškově nastavitelný stůl, kde můžete židle zkoušet jako u vás. Rezervujte si 2-hodiny času! V této provozovně nabízíme jen kancelářské židle , křesla, el.


Vymakali jsme pro Vás ergonomický e-shop s nabídkou kancelářských židlí , dětského nábytku, LED osvětlení, výškově nastavitelných a všemožných ergonomických vychytávek.

Při nakupování na e-shopu získáte u řady výrobků lepší cenu a navíc slevu při platbě předem. Mercury,křesla DXRacer,Therapia, MultiseProwork a další - největší obchod židlí. Velmi kvalitní kancelářské židle a ergonomické židle vhodné do kanceláře i domácí pracovny si u nás můžete vyzkoušet nebo zapůjčit - Praha 4. Perfect office je zavedená firma působící na českém trhu více jak let. Kancelářský nábytek, kancelářské židle a doplňky.


Barevné provedení černé nebo modré. Mezi nábytek do kanceláře neodmyslitelně patří kancelářské židle. V naší nabídce naleznete různé typy kancelářských židlí : v základním provedení, kožené, s područkami i bez, s hlavovou opěrkou i bez opěrky. Ke každému základnímu provedení si můžete zvolit doplňky, jako jsou různé druhy područek, křížů a koleček.


Unikátní výkyvný sedák na pružině zajišťuje dokonalou pánevní pohyblivost, která zpevňuje břišní a zádové svaly. Páteř je tak udržována ve stále správné poloze, čímž se . Pohodlné kancelářské židle vhodné k Vašemu počítačovému stolku. Dokonalé pohodlí při hodinách strávených u počítače jsou samozřejmostí u kancelářských židlí od Asko. Doprava zdarma na všechny kancelářské židle a křesla. Nová kolekce kancelářských židlí SWING.


Mezi první významné novinky letošního roku patří uvedení nové kolekce kancelářských a konferenčních židlí s názvem SWING. Nábytek Vám doručíme zdarma.

Hledáte kancelářské židle , stoly či skříně? Máme hodnocení od lidí jako vy. Filosofie zdravého sezení a poznatky z intenzívního výzkumu v oblasti ergonomie ovlivnily i další vývoj naší společnosti.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.