Thursday 20 March 2014

Polička na kořenky bílá

Dodáváno v bílé a černé barvě. Výrobek je dodáván včetně samostatného samolepící. Naše firma vyrábí několik variant poliček na kořenky , které můžou být využity i na spoustu dalších věcí.


Zajisté toto ocení i kutilové a koumáci pro své šroubky, matičky, vruty atd. Stolek natřen tmavě hnědou lazurou, viditelná struktura dřeva. Vrchní deska navíc natřena ochranou vrstvou laku.


Velikost: 2× x v. Neokázalé výrobky YAMAZAKI v černém a bílém provedení – respektující funkci, prostorově nenáročné, stylově čisté, od . YAMAZAKI Tosca Magnet Spice Rack - magnetická polička na kořenky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Umožňuje dva způsoby instalace:1.


Když nevíte, kam co položit, pověste to. Detail produktu Do obchodu . Uspořádáte kořenky , ale i kosmetiku jako jsou laky, nebo i léky. Cokoliv, co ve vaší skřínce se jen tak povaluje a dělá nepořádek.


Polička je přizpůsobivá každé skříňce. Jednoduše, bez použití jakéhokoliv nástroje se dá složit. Díky univerzální bíle barvě se hodí kamkoliv.


Bílá magnetická polička na kořenky Yamazaki Tower. Yamazaki, to je synonymum pro kvalitu, ladné tvary a efektivní využití. Miluje výzvy a věří, že jsme se narodili pro to, abychom se neustále vyvíjeli a. Yamazaki , to je synonymum pro kvalitu, ladné tvary a efektivní využití. Masivní dřevo , lze osmirkovat a povrch upravit.


Různé materiály, z nichž jsou vyrobeny stěny, vyžadují i různé typy upevnění. Použijte takový upevňovací materiál, který je vhodný pro vaše stěny. Tento materiál není součástí výrobku. Yamazaki vnáší do svých produktů nové myšlenky a kreativitu, a tak vznikají kousky, které jsou dekorativní i funkční.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Nechte se unést na vlnách moderního designu! Tato japonská značka vyráběla zprvu pouze žehlící prkna a během své stoleté existence rozšířili portfolio o stovky a tisíce překrásných kousků. Milují výzvy a věří, že jsme se narodili pro to, abychom se neustále vyvíjeli a měnili.


Luxusní souprava vynikající pro uložení koření na kuchyňské lince i jídelním stole. Koření je uloženo přehledně, díky otočnému stojánku je snadno dostupné. Násypka pro snadné plnění kořenek je uložena ve stojánku.


Kořenky jsou univerzální, dodávány s víčky pro mleté koření a náhradními víčky pro koření celé.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.