Thursday 20 March 2014

Cínová pájka

Trubičková cínová olovnatá pájka s tavidlem. Kč bez dph Více o dopravě. PM 3 totéž co výše, rozmezí teplot dáno povolenými příměsemi. Cínová pájka SnPbs tavidlem dle F-SW32.


Nářadí, pájení ▻ Pájení ▻ Olovnaté pájky.

Pájka pro elektroniku a elektrotechniku (cín), plněná mírně aktivovanou kalafunou. Zbytky po pájení jsou nevodivé, nekorozivní a proto je není nutno odstraňovat. Teplota tání je u této pájky cca.


Cenově výhodná, bezolovnatá slitina k úpravám plošných spojů. Pájecí tyč PBF, Sn99Cu 2g , Stannol. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Pro instalaci měděných trubek se používají přednostně dvě měkké pájky.

Označení pájky vždy uvádí, z kterých prvků se pájka skládá. Klasická olovnatá slitina olova a cínu představuje léty prověřenou pájku s obecně nejlepšími fyzikálními parametry pro letování v oblasti elektrotechniky. Všechny měkké pájky pro potrubní instalace . Balení: igelitový sáček. Technické parametry: - složení: SN , PB - druh tavidla: halogenový, kalafunový, F-SW2 No Clean - obsah tavidla: 2. Průměr: 1mm Hmotnost: 10g.


Složení: SnPb s tavidlem MTL401. Dlouholeté zkušenosti a moderní technologické zázemí nám umožňují vyrábět pájky odpovídající nejpřísnějším evropským normám. Měkké pájky pro elektroniku, elektrotechniku a průmyslové pájení vyrábíme v široké škále . CÍNOVÁ PÁJKA CÍN 5mm 2m Sn97Cu- trubičková cínová bezolovnatá pájka s tavidlem - směs: Sn99Cu- průměr: 0mm - délka: 2m . Elektrické trafo pájky , cíny a kalafuny nejenom pro elektrikáře a domácí kutily.


Vlastnosti preparátu:- bezolovnaté- zbytky nevyžadují oplachování- zbytky oplachovatelné prostředky na bázi alkoholu Upozornění:skladovat při. Kvalitní cínová pájka s tavidlem na kalafunové bázi. Provedení: Cívka Legování: SnPbTavidlo: Hmotnost: 1g.


Cín je nabízen v podobě plných hranatých prutů, jejich síla je cca 3-mm a délka cm.

Felder Sn97Agbez tavidla - drát masiv pr. Pájka vhodná zejména pro výrobu cínovaných šperků letovaných Tiffany technikou a letovaných výrobků, které mohou přijít do styku s vodou či potravinami. Internetový obchod NEJCENY. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.


GESu, nebo GM elektronic dostaneš trubičkovou pájku , vhodnou pro pájení v elektronice, (min. cínu , něco mědi a stříbra), tavidlo je uvnitř. Pokud nestačí, pomůžeš si kapkou kalafunového roztoku v nitroředidle, nebo acetonu. Líh nepožívám, po delší době se v něm kalafuna mění v cosi bílého tvrdého, nejspíš.


Cena s DPH ( ): Kč. Hlídací pes: Hlídací pes.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.