Friday 21 March 2014

Gramofon na kliku bazar

Kč , Česká Skalice Gramofon. Prodám sallonní hospodský gramofon na mice. TECHNICS SL-B3VÝBORNÝ GRAMOFON . Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Staré gramofony, historická rádia a jiná technika na Sbazar. V případě zájmu mohu přidat i několik šelakových desek zdarma.


Případný zájemce, prosím volejte NA přiložené tel. Akorád je prasklé pérko. Poptávám zvukovku - nebo nabízím kufříkový gramofon na kliku. Sháním zvukovku ke gramofonu na kliku. Tento osmdesát let starý gramofon je ve výborném stavu, má silné péro a na jedno natažení s rezervou přehraje celou jednu stranu.


Tento luxusní gramofon se skládá z nádherné zdobené secesní skříňky a krásné trouby o průměru cm. Tento neuvěřitelný secesní krasavec je v excelentním stavu a plně funkční, po natažení . Na vnitřní straně víka je logo His M. Gramofony, inzerce, bazar elektroniky gramoradio moderato. Starožitný gramofon na kliku.


PO NATAŽENÍ SE TOČÍ, NICMÉNĚ STAV JE SPÍŠE NA RENOVACI NEBO DEKORACI. OMLOUVÁM SE ZA FOTKY, ALE MÁM ŠPATNÝ BLESK NA FOŤÁKU. SNAŽÍM SE DO VĚCÍ NEZASAHOVAT, NĚJAK NEODBORNĚ UPRAVOVAT RENOVOVAT NEBO UMĚLE VYLEPŠOVAT. TAK JAK K NIM PŘIJDU TAK . Apr Nostalgický gramofon na kliku s mosaznou troubou uplný konec 20.


Století anglie his masters v této aukci vám nabízíme krásný funkční gramofon k přehrávání starých desek. Ponořte se do času elegance tanečních salonů, prostě časů dávno minulých. Dec Zdravim všechny, prodám gramofon na kliku s mosaznou troubou.


Je určen pro přehrávání gramodesek rychlostí otáček za min - s jemnou regulací otáček SLOW - FAST. Velikost gramofonu: přibližně 37x37cm výška včetně trouby: . Re: starý gramofon na kliku. Příspěvek od fox stř 20. Takový jsme měli ve škole v hudební výchově.


Když ho učitel pustil, přes praskot nebylo hudbu skoro slyšet. Rameno je tak těžké, že jsem .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.