Tuesday 26 March 2019

Jaká barva vlasů mi sluší

Rudnete, i když se zrovna nestydíte? A jak vypadají vaše žíly? Může vám to znít podivně, ale právě za pomoci těchto otázek objevíte barvu , která bude vašim vlasům slušet nejvíce! Další snadnou metodou jak zjistit, co nám bude slušet jsou jednorázové, vymývací se barvy. Jste připravena na diagnostiku?


Chcete-li zkusit světlejší nebo tmavší odstín a váháte, jestli se na vás bude hodit, zkuste nejprve lehký melír. Snadno si představíte, jak by barva vypadala na celých vlasech a budete-li spokojená, směle do toho. Podle přirozené barvy pleti, očí a vlasů se tedy lidé rozdělují na jarní, letní, podzimní a zimní typy. Ke každému ročnímu období se pak váže škála barev , která určuje ideální barvy oblečení, líčení a vlasů.


Každá žena by měla vědět, jaký je typ. Pak už stačí řídit se jednoduchými pravidly, která vám pomohou . Jaro, léto, podzim a zima. Nejsou to jen roční období. Je to skupina barev, do které se každá žena i muž může zařadit. Díky barevné typologii lze určit, jaká barva vlasů vám bude slušet.


Jaké líčení je to pravé. My se teď zaměříme na barvu vlasů. Blond vlasy prostupují tmavší odstíny. Jarní typy jsou světlé ženy, se zářivou pletí a vlasy. Pleť je něžná, jakoby průsvitná s růžovým či světle béžovým podtónem.


Rty bývají jemně červené. Sluší jim teplé tóny na plavé stupnici barev. Oči mohou být modré, modrozelené, šedozelené nebo zlatohnědé. Připravili jsme pro Vás hravý test Vašich osobních barev.


Výsledkem testu je vaše osobní barevná paleta. Naše barevná typologie je velmi flexibilní a vůbec Vás neomezí ve výběru Vámi milovaných barev. Nemusíte pátrat v paměti, jaká je Vaše přirozená barva vlasů.


Doporučíme Vám ty nejvhodnější . Když máte své vlasy a oči přirozeně tmavé, ale pyšníte se pokožkou sněhurky, znamená to, že jste kontrastní typ. To samé platí pokud máte světlé vlasy i oči, ale tmavší nebo alespoň olivovou pleť. Těmto kontrastním typům sluší prakticky každý odstín barvy vlasů. Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si . Ne nadarmo se říká, že vlasy jsou korunou krásy.


Každé z nás však sluší něco jiného. Některé krátké mikádo a černá barva, jiné naopak blond a délka do pasu. Nejdůležitějšími aspekty při výběru barvy vlasů je . Tyto typy mohou krásně experimentovat s barvami svých vlasů. Přírodně je mají nejčastěji plavé, blond se zlatistým (medovým) podtónem, světle hnědé, někdy až do červena.


Pokud chtějí změnu, postačí melír. Dokonce si mohou dovolit i odvážnější proužky – např. Tato barva se hodí pro odvážné ženy. Buďte si jistá, že s rudým odstínem vás nepřehlédnou.


Rozhodně nebudete jedna z davu… Co vypadá dobře: Chcete-li dosáhnout stejně přirozeného odstínu jako má například Julianne Moore, chtějte jahodovo-měděnou barvu s prosvětlením kolem obličeje. Do střihu se trefíte snadněji, podle obličejových rysů a hustoty vlasů poznáte, jaký účes vám sluší a hodí se k vám. Co se barvy týče, tam už je volba těžší a mnohdy i ve čtyřiceti letech některé ženy nenašly ten dokonalý odstín, který . Podle barvy pleti, očí a vlasů určíme, jestli jsme jarní, letní, podzimní nebo zimní typ.


Každému z typů pak sluší jiná barva, líčení i barva vlasů. Jak určit svůj barevný typ. Je důležité určovat jej na denním světle. Měly byste být bez make- upu, vlasy stáhnout z čela a rovně se postavit před zrcadlo. Samozřejmě mi také rozšířila obzory u barev, kde jsem tápala.


K barvě vlasů - má přirozená barva mi moc nesluší, vypadám v ní dost šedomyšovsky, vlasy si . Určitě jste také někdy váhala nad tím, jaké odstíny jsou pro vás ty pravé a jaká barva vlasů by vám mohla slušet. Důležité je najít se především v odstínu pleti, barvě vlasů a tónu barvy očí. K „novému životu“ opravdu není nutná žádná radikální změna. Jak se to dělá, nám ukazují některé půvabné hollywoodské celebrity, když barvu svých vlasů elegantně proměňují ze zlatavé blond na načervenalou blond a středně hnědou.


Typ pleti, barva očí a odstín vlasů se vzájemně doplňují. Zjistěte, jaká kombinace je pro vás ta pravá! Pleť: světlá pleť se zlatavým nádechem, broskvová nebo i průsvitně bledá, může mít i zlatohnědé pihy, při rozrušení se mohou objevovat červené skvrny. Oči: světlé (sv. modré, zelené, šedé nebo hnědé). Hair Color Studio is the ultimate hair color simulation app for Android!


Také říkají, že nevypadám tak vyblutě a oči se mi nádherně zvýraznili. Takže u mě spokojenost, maximálně si dám pár světlých pramínků. A ještě chci dodat, mé vlasy vypadají mnohem zdravějí - Loreal barvy jsou bez amoniaku.


Zrzavá barva sluší bledulkám se zelenýma očima ale pozor, ne pokud tvá plet . Barva vlasů podle tvého barevného typu. Mamka mi pořád říká, že nejlepší je si vlasy nebarvit, protože naše přírodní barva nám byla dána, takže nám sluší nejvíce, taky jinak nám byla ušitá na míru. Já ji na to, skoro pokaždé, řeknu, že podle mě je to docela pitomost, protože závisí na celkovém vzhledu člověka.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.