Tuesday 12 March 2019

Bubliny pod tvrzenym sklem

Pod tvrzeným sklem se bublinky neudělají, nebo jste to špatně pod ním vyčistil, je to potřeba udělat doopravdy důkladně - většinou je k tomu přiložen takový. Taky sem nedavna lepil sklo, po nalepeni se mi objevily bubliny (otisky prstů mezi skly), strhl sem tedy sklo a znovu, jeste dukladneji rozlestil a nalepil znovu, sklo . Bojíte se o displej svého mobilu, ale nevíte, zda pro jeho ochranu zvolit tvrzené sklo a případně jaké je pro váš mobil vhodné? Existují sice skla přímo na mobilech, třeba Gorilla Glass, jejichž výrobce se chlubí odolností apod. Tvrzené sklo VMAX je vyrobeno z kvalitního . PanzerGlass nejen, že nepoškrábal sklo pod ním, což jsem očekával, ale také zůstalo pohromadě i při odstranění z telefonu. Lepení ochranného skla je tak jednoduché, že ho zvládne i člověk, který to dělá poprvé.


Oproti fólii je to propastný rozdíl. Fólie se totiž při lepení kroutí a špatně se drží. Ochranné sklo je pevné, drží tvar a není problém jej položit na správné místo. Kdo stále nevěří, může zhlédnout video, . Jak jsme již zmínili, díky pevnosti temperovaného skla pod ním nevznikají při aplikaci bubliny , které dokáží otrávit lepení i zkušenému lepiči.


Sklo přilepíte na první. Zakoupil jsem si ochranné sklo na displej telefonu. Prodejce mi ho nalepil přímo na místě řekl mi, že bublinky pod sklem zmizí, a že je trochu křivě nevadí a vše bude v pořádku. Ujistil mě, že oni mají skla kvalitní, a že to také umí správně nalepit. S nejnovějším robotem od společnosti SoftBank jsou vzduchové bubliny , zachycené mezi displejem vašeho iPhonu a ochranným tvrzeným sklem nebo fólií minulostí.


Představení robota bylo součástí eventu Pepper World v japonském Tokiu. Na videu můžeme sledovat, jak stroj sloupává fólii z ochranných . Oleofobní vrstva, display pod folií, tvrzené sklo. Já jsem měl koupené parádní čiré sklo přes celý displej ale zřejmě tím jak se na krajích displej mírně kulatí tak ty kraje skla prostě nepřilnuly - a to dost!


Každopádně se po nalepení nediv, že pod ní zůstanou bubliny. Ale problém je v tom, že ted asi po týdnu se mi pod to sklo začínají dostávat malé částečky např. Právě na kousku okraje sklo není . Samotné nalepení skla : Displej telefonu je teď naprosto lesklí a bez čmouh a mastnoty (již se nedotýkejte displeje). Připravte si ochranné sklo a zkontrolujte zda na sklíčku není nějaká nečistota, která by se mohla při lepení dostat pod sklíčko. Zatím si sklo nechte bokem.


Zkontrolujte prach a nečistoty na vyleštěném displeji, . Někdy mohou pod sklem zůstat bubliny nebo různé mapy. Pokud jste dodrželi celý postup, tyto nedokonalosti by se měly vytratit během prvních dvou dní po nalepení. Důležitá poznámka: Lepidlo na skle není vytvrzovací, to znamená, že sklo můžete z telefonu kdykoliv snadno sundat, aniž by zanechalo stopy.


Stáva sa displej smartfónu naozaj chránený a nerozbitný, ak použijete ochranné tvrdené sklá a fólie? Autor: Externí redaktori. Je to ochrana skutočne proti škrabancom, ktoré často vznikajú pri kontakte displeja s ostrejšími predmetmi, ako sú kľúče, drôty a pod. Відсутні: tvrzenym folie na mobil - MobilMania.


Ostatní diskuze na mobilní téma Кеш Схожі Перекласти цю сторінку серп. Дописів: - ‎авторів: Lepit bude normálně, pokud budeš mít bubliny po aplikaci a nebude v nich prach , v pohodě je vyženeš ven třeba trsatkem. Aplikace Skla (tempered glass) tímto vůbec netrpí. Nejedna se o tvrzenou folii, ale tenke tvrzene sklo.


Da se koupit na Ebay za. Protože to sklo určitě není tak ohebný jako fólie, z pod níž se dají bublinky docela dobře vytřít do stran. Srovnavat folii s tvrzenym sklem nema vubec smysl a folii bych si uz nikdy na displej nenalepil.


Ihned vytlačíme zdola nahoru všechem vzduch pod. Nesmí nám zůstat bublina uprostřed skla (jinak bychom museli sklo opatrně zvednout a položit znovu). Nakonec sklíčko pomocí suchého hadříku důkladně velkou silou očistíme a přitlačíme na všech místech k dotykové ploše. Nebojte se toho, že některé sklíčka . Sklíčko pomalu přiložíme na spodní hranu telefonu, vycentrujeme a sklo pomalu položíme na telefon, až dolehne celé.


Velice kvalitní ochranné tvrzené sklo Pudini 9H Na mobil Nubia ZminiS. Skla jsou vyrobena přesně na daný typ telefonu a mají v sobě výřezy na tlačítka, reproduktor atd. Když už by sklíčko při větším pádu popraskalo, sloupnete ho a displej pod ním bude s velkou pravděpodobností v pořádku. I když je ochranné sklo VMAX extrémně odolné, nijak nesnižuje komfort používání vašeho telefonu. Je tenké jen milimetru, dokonale průhledné, a nesnižuje citlivost ovládání mobilu.


Ochrané tvrzené sklo spolehlivě ochrání displej vašeho mobilního telefonu před mechanickým poškozením, prachem, mastnotou a jinými nečistotami.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.