Wednesday 28 November 2018

Vhodná kosmetika pro novorozence

Mytí zadečku - například Babylove bílá řada - mycí emulze, je vhodná , neparfémovaná, s dobrým složením. Mazání po koupeli: kosmetika neparfémovaná, nejlépe pro atopiky, která je vhodná pro kterékoli citlivé děti ( lotia - emolienty - Bioderma Atoderm PP, A-Derma Exomega, Linola lotion). Z přírodních věcí je dobré . Mnoho léků, mastiček či kapek je vhodných jak pro větší děti, tak i pro vás. Aby vás nemoc vašeho novorozence nezaskočila, je dobré mít doma lékárničku se základními léky nebo prostředky první pomoci. Některá onemocnění můžete zvládnout svépomocí.


V dnešním světě reklamy a zahlcení trhu se spoustou srovnatelných výrobků jsem si položila otázku jaká kosmetika je pro novorozené děťátko vhodná a hlavně potřebná. I když se mi do rukou dostalo spoustu letáku a různých reklam na dětskou kosmetiku , přiznávám, že doopravdy nevím co vybrat, co by . Abyste nemuseli hledat v nepřeberném množství nábídky dětské kosmetiky a hygieny, máme rpo vás přeehlednou nabídku spolehlivých a kvalitních značek pro koupel, pokožku i péči o zadeček. Atoderm Intensive je zklidňující, restrukturalizační a zvláčňující péče vhodná pro atopická miminka, děti a dospělé. No a ten samý problém mám u kosmetiky pro novorozence.


Třeba seznam co je napsaný o kousek výš mi přijde děsně stručný. Asi bych toto potřebovala . Ještě před narozením miminka se žena zajímá o to, jaká kosmetika bude pro miminko nejlepší, jaká je šetrná k jeho pokožce a také jaká miminko krásně. Některé maminky nakoupí spoustu kosmetiky a potom zjistí, že ji nepotřebují nebo že na ni má miminko alergii. A určitě je vhodné mít bylinný krém při bolesti bříška.


Ahoj maminy, prosím o radu, co používat za kosmetiku u novorozence (jsme dní po porodu CS). Ale přijde mi, že malá je . Na léto je také vhodná balvněná háčkovaná deka, v zimě naopak oceníte silnější fleecovou deku do kočárku. Pro děti, které mají suchou pokožku, je vhodné používat oleje do koupele, ale jen osvědčených dětských značek, neparfémované. U starších dětí lze používat dětská mýdla, šampóny či jinou kvalitní dětskou kosmetiku určenou pro koupání dětí.


Upozornění: Za žádných okolností nenechávejte ani na vteřinu dítě při koupeli . Dětský organismus je velmi vnímavý vůči vlivům z okolí. Pro kosmetiku , která působí přímo na pokožku či sliznice, to platí dvojnásob. Proto jsou pro nejmenší děti vhodné přípravky s obsahem čistě přírodních látek, které nabízí i řadu pozitiv pro jejich zdraví. Vybrali jsme pro vás deset oblíbených produktů, . Proto musíme dbát na to, abychom v těchto místech pokožku vždy řádně očistili a pečlivě ošetřili některým z ochranných kosmetických prostředků. Vhodná je například dětská mast s obsahem rybího tuku nebo dětské kosmetické krémy s obsahem oxidu zinečnatého (kterým odborně říkáme pasty) a dalších . Jaká kosmetika pro novorozence je vhodná ? Pokožka miminka je velmi citlivá, proto i kosmetika pro miminka by měla být dobře zvolená , ale kůži nijak nedráždila a ošetřila.


Kategorie Kosmetika pro miminko má následující podkategorie: Dětská mléka a olejíčky Dětské krémy Dětské vlhčené . Dítě stoprocentně musí používat dětskou kosmetiku , není to jen trik výrobců, míní dětská lékařka Hana Cabrnochová. Pak volte kosmetiku vhodnou k jeho věku. Pokožka je nejcitlivější u novorozenců , od jednoho roku se její obranyschopnost postupně stabilizuje,“ říká Markéta Majerová.


Péče o dítě Weleda je speciální kosmetickou řadou zahrnující 1 přírodní přípravky z nejčistších dostupných surovin v kvalitě BIO kosmetiky. Kvalitní kosmetika z přírodních surovin šetrně pečuje o tu nejjemnější pokožku maminek i miminek, a zanechává ji spokojeně hebkou a hydratovanou. Stejně důležitá je i volba.


Toto bavlněné body je speciálně navrženo tak, aby bylo vhodné pro předčasně narozená miminka a vícerčata s nižší porodní hmotností. Dětská kosmetika by neměla obsahovat žádné dráždivé látky a agresivní chemikálie, jako jsou barviva a parfemace. Kosmetika by neměla zbytečně vysušovat, ale jemně pečovat o pokožku. Vhodnou volbou je přírodní kosmetika , především jednodruhové rostlinné oleje a přírodní másla, která kůži promašťují a pomáhají ji . Výběr dětské kosmetiky je hodně individuální.


U novorozenců je normální, že se pokožka olupuje, promazávání tenkou vrstvou dětského oleje jí prospěje. Dětské oleje také poslouží ve dnech, kdy své dítě nekoupete (podle pediatrů není každodenní koupání nutné, možná ani vhodné ). Bio kosmetika pro novorozence musí splňovat přísné požadavky a jednoznačně se přimlouváme, abyste na pro děti vybrali čistou kosmetiku bez chemie. Neparfémovaná kosmetika je kosmetika bez přidaných aromat. Přírodní kosmetika pro kojence velmi jemně pečuje o citlivou pokožku miminek, hydratuje, vyživuje a zklidní ji.


Je tedy přírodnější a díky svému složení je vhodná i pro miminko.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.