Wednesday 28 November 2018

Susicka v loznici

Přečtěte si rady a zkušenosti na téma sušička prádla v ložnici. Už mě nebaví sušáky s prádlem po bytě. V koupelně je málo místa, i. Sušička - jinde než v koupelně - Diskuse - eMimino.


Кеш Перекласти цю сторінку лист. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Aha, díky, to jsem nevěděla. Má kamarádka má sušičku na pračce v koupelně, strašně si to chválí, ale je to 60cm. Tak to musíš zvolit nějaký kompromis.


Sušák na balkon, sušák pod okno, sušičku v ložnici , předělat koupelnu, dát pračku do kuchyně, sušičku do koupelny. Měli jsme ji v obýváku, pak v ložnici a nyní je v dětském pokoji. Přemýšlela jsem, že ji zabudujeme do kuchyňské linky, ale nakonec se nevešla. Pokud vyprané vlhké oblečení sušíte v ložnici , dětském pokoji, či obýváku, zahráváte si nejen se zdravím svým, ale i svých blízkých.


Sušení oblečení v interiéru výrazně přispívá k potencionálnímu růstu plísní a rozmnožování roztočů, což má. Ani sušička neřeší všechno, ne každé prádlo do ní smí. Pračka a sušička v koupelně. Tradiční řešení, a to hlavně kvůli pohodlnosti.


Problémy nastávají v malých, hlavně panelákových, koupelnách, kde je potřeba šetřit s každým centimetrem. Komfort se pak rapidně sníží. HOlky prosím o radu máte někdo susičku na prádlo umístěnou jinde než v koupelně či technické místnosti? Nikam jinam se nám totiž nevleze.


Může být susička umístěná ve skříni za posuvnýma dveřma? ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM. Nevim, kde někdo vyhrabal ten nesmysl, že sušička s tepelným čerpadlem odebírá teplo z okolí. Nejde o skutečné tepelné čerpadlo, ale o chladící agregát, prakticky stejný, jako je v běžné kompresorové chladničce. Výparník je dole v sušičce, prochází jím teplý vlhký vzduch z prádla, vlhkost v něm kondenzuje na vodu, . Je lepší pověsit prádlo do nevábné sušárny nebo na rozkládací sušák v ložnici ? A nebo ho vysušit v sušičce?


Pokud si pořídíte kvalitní spotřebič, odpadne vám i nepopulární žehlení. A co je důležité, sušička v energetické třídě A má také nízkou spotřebu. V bytě se koncem listopadu už nedalo dýchat, vlhko z neusušitelného prádla probudilo plíseň ve zdi a já psychicky nevydržela a usedla jsem k počítači, abych našla jako bohyně moderní doby, řešení. Vybírala jsem pečlivě, studovala recenze a poměřovala . To je zhruba v průměru téměř o decibelů více než myčka. I to je potřeba zohlednit.


Spolu s vedle stojící pračkou se hluk ještě znásobí, respektive prodlouží se doba hluku ( sušička suší podle programu od - 1minut). Pokud koupelna přiléhá k ložnici , kde například spí děti, praní a sušení se musí . Proto je ve většině domácností ještě i dnes běžné sušení prádla na šňůrách natažených v koupelně a na sušácích v ložnici či obýváku. Naštěstí však existují sušičky.


Dobry den,chci si koupit susicku,ale mam maly byt,chci ji mit v loznici ,je to prosim mozne? Nebo je potreba mit privod vody? Václav Malý, ONLINESHOP.


Ahoj holky, zvažujeme, že bychom pořídili sušičku. Dobrý den, omlouváme se za chybu v ceně. Ale pračku máme hlubokou jen 45cm a jediné místo, kam by se sušička dala dát, je na pračku. Ja nad loznici vazne uvazovala, dokud jsem se nerozhodla vyhodit mrazak a misto nej dat do komory susicku.


Znam vic lidi, kteri to tak maji. Taky znam lidi, vcetne nasich sousedu, kteri ji maji venku v drevene kolne. Vzhledem k dispozicím jsme nuceni mít pračku v kuchyni (kde nepředpokládám žádný problém), ale sušičku musím dát do. Mam misto treba v loznici ,a jestli muze stat normalne na zemi nebo je nutna naka podlozka. Lulu, ten hluk mi nevadí.


Sušičku bych měla v ložnici , kde přes den nejsme. Ale mám obavu ze zvýšené vlhkosti, aby mi nezačalo třeba plesnivět prádlo ve skříních. Jasně, že u sušení budu větrat, .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.