Tuesday 27 November 2018

Masivní dubové stoly

Truhlářství Jiří Müller vyrábí dubové stoly a dubový nábytek v různých barevných odstínech. Nevíte si rady a potřebujete pomoci s výběrem vhodného stolu nebo jiného nábytku? Dubový stůl vyráběný na zakázku dle přání zákazníka od české společnosti ESCO. Skládací zahradní set z dubového masivu Křeslo zahradní dřevěné KSD-Křeslo zahradní dřevěné KSD-je vyrobeno z kvalitního masivního dubového dřeva.


K dubovým podlahám patří neodmyslitelně i masivní dubové stoly a nábytek.

Výrobek je dodáván: bez povrchové úpravy, upra. Od masivních dubových stolů ,přes schodiště až po nábytek a různé dřevěné doplňky. I toto přání vám můžeme splnit.


Pokud hledáte opravdu kvalitní nábytek do jídelny, který by vám vydržel sloužit řadu let, jsou jasnou volbou dubové jídelní stoly. Vše vám vyrobíme na základě vašich požadavků a přání - ať už bez povrchové úpravy nebo olejované tvrdým voskovým olejem . Naše nabídka zahrnuje kvalitní nábytek do jídelny, takže máte možnost vybrat si jak masivní stůl , tak i dubové židle, komody a jiné komponenty, pomocí nichž z jídelny vytvoříte jednotně vybavený, . Masivní dubový stůl do jídelny Naše cena: 13.

Jídelní dubový stůl City je vyroben z tvrdého masivního dubu, v hnědé barvě typu - zámecká tmavá. Díky kvalitní povrchové struktuře stolu v moderním designu, která zachová vyditelný přírodní styl, je zaručeno příjemné posezení s rodinnou. Prodáváme kvalitní masivní jídelní stoly v moderním provedení z různých druhů tvrdých dřev za velmi příznivé ceny. Celomasivní dubová sestava složená z jídelního stolu s rozkladem, tv stolku a konferečního stolu v přírodní medové barvě vytvoří u Vás doma příjemný pocit s nádechem přírody. U rozkládacích stolů zaručuje jednoduchý, ale zároveň stabilní systém rozkladu příjemnou rodinnou atmosféru.


Nabízíme také kartáčovanou úpravu dubového a ořechového dřeva pro zdůraznění přírodní kresby dřeva. Vyrábíme stoly z masívu vysoké řemeslné kvality. Dubový nstůl bude vyroben na míru, v jednom z odstínů nebo bez povrchové úpravy. Stoly vyrábíme na míru, proto si . Svůj ideální stůl si můžete sestavit přesně podle vašich představ a požadavků. Nabídka masivních stolů zahrnuje jak stoly jídelní, tak stoly konferenční od moderních až po rustikální vzhle dubové lavice a židle.


Kvalitní masivní dubové stoly za bezkonkurenční ceny. Nabídka dřevěných jídelních stolů vlastní výroby z masivu. Atypické rozměry jídelního stolu stejně jako provedení buk jádro nebo z dubového dřeva je možné vyrobit na zakázku. Některé typy masivních stolů nabízíme .

K výrobě používáme kvalitní bukové a dubové dřevo, ořech americký, jilm a jasan. Nabízíme masivní dubové stoly - dubový stůl z masivu je krásný přírodní doplněk už jen díky své nepravidelné kresbě. Jídelní stůl z dubového dřeva je exluzivním vybavením domácnosti.


Stane se dominantou vaší jídelny či kuchyně a přirozeně se kolem něj bude odehrávat život ve vaší domácnost. Vyrobeno v České republice. Pro vyladění Vašeho interiéru do posledního detailu Vám nabízíme také masivní dubové stoly a lavice v dekorech masivních a vícevrstvých podlah ESCO. Stůl pro Vás zhotovíme zcela dle Vašeho přání, níže uvedené modely slouží pro inspiraci.


U nás nakoupíte bez přirážky - marže prodejce. Rozměry stolu či lavice, model a povrchovou úpravu ponecháváme zcela na . Na trhu najdete dubové jídelní stoly s jedinečným charakterem moderního nábytku. Pokud očekáváte opravdovou kvalitu, vyberte si dubové stoly nejen do vaší jídelny.


Vybrat si můžete i variantu roztahovací dubový stůl v několika barevných kombinacích.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.