Monday 20 November 2017

Muškařské závody

Napsal uživatel Administrator. Vítejte na stránkách muškařskézávody. Již let Vám přinášíme vše, co se týká nejen závodního muškaření , ale i muškaření jako hobby. Věříme, že se Vám naše stránky líbí a že zde získáváte inspiraci pro další chvíle u vody.


S přáním ,,tight lines Igor Slavík a Luboš Roza. Muškařské závody - Flyfishing Competition. Závodní muškaření, muškaření, články, autorizovaný žebříček závodních. Propozice, výsledky, články, fotky, dění okolo muškařských závodů.


Splácíme dluh jednomu z našich sponzorů - firmě Azub. Zatím v podobě prezentačního videa. Svratecký pstruh a Svratecký lipan. Garant a hlavní pořadatel závodu: Antonín PEŠEK.


Hlavní rozhodčí: Jiří MALÁSEK. Vedoucí bodovací komise: Aleš DOSTÁL. Sektoroví rozhodčí: Jiří Malásek, ing. Mistrovství světa muži, Itálie, A. Krajské akce podzim, členové odboru.


MUŠKAŘSKÉ ZÁVODY - POLIČKA. Poradil by mi někdo jak konečně vyhrat, nebo aspoň postoupit? Autor diskuse: Kuba Zařazeno do: muškaření - ostatní, 20. Celkem se minimálně jednoho závodu zúčastnilo 4muškařů.


Muškaření vše o muškaření , články, recenze a reportáže. Com rybářská cestovka nabídka rybářských zájezdů do zajímavých destinací. Pořadí, Název organizace, Závodník, Součty družstva v I. Starýchfojtů Tomáš, 2. Internetové stránky místní organizace Českého rybářského svazu Králíky.


Při této příležitosti bych rád připomněl, co tyto závody znamenají pro rybáře i pro propagaci Doubravníka a pozval diváky. Odpovědi a názory čtenářů:. Ještě doslova obrazem se vracíme k historicky prvním lodním. Závody budou probíhat pouze muškařením na vlastních belly boatech, počet závodníku je tak omezen na 24.


Připraveny jsou hodnotné ceny i vydatné občerstvení, takže pokud máte zájem předvést něco ze svého umu a ještě k tomu si zazávodit o zajímavé ceny, . Pěkný záznam z muškařských závodů konajících se na jedné ze Slovenských stojatých vod. Vítěžek z akce je adresován na výcvik vodících psů pro nevidomé. Organizátor: RC Ostrava.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.