Friday 27 July 2018

Obyvaci stena asko

Pryč jsou doby, kdy obývací stěna zabírala celou plochu jedné stěny Vašeho obývacího pokoje. Heslem současnosti je vzdušnost. Nechte působit svou fantazii a zařiďte si obytný prostor podle Vašich vlastních představ.


Televizní stěna v nápaditém designu najde své místo v každém moderně zařízeném interieru. Oceníte praktický systém polic a přihrádek, kam snadno a přehledně uložíte elektroniku, C knížky i předměty každodenní potřeby. Trendy obývací sestava s decentním orámováním předních ploch.

Nábytek obsahuje vnitřní úložné prostory i otevřené přihrádky, kde budete mít přehledně uloženy své dekorace i věci každodenní potřeby. Optika rozpraskaného dubového dřeva zaujme na pohled a působí jako přírodní dekorativní prvek. Nábytek s hnědými akcenty dřevodekoru a výraznými suky tak vytvoří dokonalé prostředí pro útulně zařízený domov.


S nadčasově řešenou sestavou nábytku získá váš obývací prostor zcela nový moderní styl a především vzdušnost. Segmenty s úložnými prostory, odkládací police a především místa pro uložení veškeré domácí elektroniky jsou tím, co se od moderního nábytku požaduje. Rafinovaně řešená televizní stěna nabízí možnost vlastní kreativity - speciálně členitou konstrukci předních ploch můžete doplnit o různobarevné osvětlení a sladit si tak nábytek s vybavením interieru a zároveň i navodit příjemnou atmosféru. Oblíbená kontrastní kombinace dvou odlišných dekorů pasuje do mnoha interierů a praktické spojení úložných prostor s přihrádkami využijete každý den.


V e-shopu bohužel vyprodáno.

Na pobočkách momentálně nedostupné. Zanechte nám kontakt a informujeme Vás, jakmile bude produkt v e-shopu dostupný. Dubovo-bílé plochy vytváří příjemný kontrast.


Nechte se inspirovat módními trendy v kombinaci imitace betonu a bílé barvy. Nábytek tak dokonale doplní moderně zařízený interier. Příjemná sestava v jemně sladěných odstínech prosvětlí interier. Kombinace dekoru řezaný dub s bílými plochami. Moderní obývací stěny, Rustikální obývací stěny, obývací stěny levně a chytře.


Preč sú doby, kedy obývacia stena zaberala celú plochu jednej steny Vašej obývacej izby. Heslom súčasnosti je vzdušnosť. Obyvaci stena - Inzerce nábytku.


Cena za Prodám obývací stěnu v dekoru buk, . Nabízena v odstínu: dub Sonoma. Nábytok obsahuje vnútorné úložné priestory aj otvorené priehradky, kde budete mať prehľadne uložené svoje dekorácie aj veci každodennej potreby. Obývací stěny z ASKO Nábytek.


Další slevy obývacího pokoje na Kupi. Předsíňová stěna ASKO - nabízí dostatek úložného prostoru pro Vaši předsíň- kvalitní laminovaná LTD deska- uvnitř skříně jsou police. Barevné provedení:- sanremo rust-.

Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat. Stěna je díky svým rozměrům vhodná i do menších interiérů, zároveň ale disponuje i. Výpis inzerce Bazar Nábytku Asko ,.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.