Friday 29 June 2018

Symbol grilu na troubě

Tabulky obsahují dále uvedené způsoby grilování. Vyberte si způsob, který má vybavení Vašeho sporáku. A - Grilování bez ventilátoru, dvířko trouby zavřené, režim bez předehřevu.


Je vhodné pro menší a tenčí kusy potraviny. B - Grilování s ventilátorem, dvířko trouby zavřené, režim bez předehřevu.

Proces pečení probíhá pomocí infračerveného záření. V případě, že pečete jídlo na roštu . Funkci můžete nastavit na různý výkon (min. - max. 5). Troubu předehřejte asi na 3-min.


Dveře trouby by měly být při pečení zavřené, nebo lehce pootevřené. Pečete-li maso, nalijte do hlubokého plechu umístěného. K zapnutí trouby je nutné nastavit programátor na symbol , nebo nastavit dobu pečení.


Vložte rožeň do otvoru v zadní stěně trouby a odšroubujte rukojeť rožně, abyste mohli za- vřít dvířka (.7).

Je to nějaký specifický obrázek, který značí funkci grilování, tak jako třeba horkovzdušné pečení? Dělám steak a ten je samozřejmě nejlepší na grilu , ale žádný venkovní nemám. Mám takovou tu klasickou, s žádnýma extra funkcema navrch, a maso je vždycky tuhý, spíš pečený.


Chcete-li nastavit aktuální čas (hodiny), stiskněte několikrát tlačítko CLOCK ( Hodiny) a vyberte symbol. KROKY PRO SPUŠTĚNÍ PEČENÍ. Pracuje horní topné těleso a gril. Teplo se šíří přímo z grilu nainstalovaného ve stropě trouby.


Pro zvýšení topného účinku se aktivuje také horní topné . Pak máš čárku nahoře, čárku dole, to je horní a spodní ohřev a ty zoubky nahoře znamenají GRIL. Když je ten větrák v kolečku, tak to je jen ten horký vzduch, bez horního i spodního ohřevu a co já mám . K pečení větších kusů masa nebo drůbeže na jedné úrovni. Ke grilování plochých kusů ve velkém množství a opéká‐ ní topinek.


Používá se jen v případě, že je nastavená funkce trouby , a to k nastavení, kdy se má trouba vypnout. Horní topné těleso a topné těleso grilu. Symbol „ručního ovládání“.


Po prvním připojení spotřebiče k napájení ze sítě. Pro horkovzdušné pečení používejte na to určené pečící plechy s otvory po stranách.

Tento způsob pečení využívá pouze vnitřní část horního. Pečící trouba Bosch Tento problém se podstatně snížil u plynové trouby a zcela odpadl u trouby elektrické. Topná tělesa, kromě grilovacího, však zůstala skryta z důvodu. Gril s otočným rožněm - u přístrojů s otočným rožněm je možné využít tuto funkci pro pomalé a velmi jemné grilování při relativně nízkých teplotách.


Jak postupovat v případě závad? Pečení na grilu a zapékání. Grilujte a pečte v jedné multifunkční troubě.


Nebo jděte ještě dál a pořiďte si parní troubu , která dodá vašim pokrmům šťavnatost uvnitř a křupavost na povrchu. Nechte troubu zvolit ideální nastavení pro. Zajistěte, aby každé sousto chutnalo skvěle.


Tento postup zopakujte pro všechna topná tělesa, včetně funkce Gril a Statické pečení. Vhodné pro větší jídla, kde se vyžaduje, aby gril ohříval celou plochou. Před použitím trouby musíte nastavit čas. Pokud není čas nastaven, trouba nebude fungovat. Zavírejte dvířka trouby během grilování.


Horké povrchy mohou způsobovat popáleniny! Nastavte funkční tlačítko na požadovaný symbol grilu. Pak zvolte požadovanou teplotu . V závislosti na vámi vybraném typu pečení vám trouba doporučí ideální výkon.


Je možné jej změnit následujícím způsobem:.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.