Tuesday 23 January 2018

Vegetariánská restaurace praha 1

Týnské uličce je sesterský podnik vegetariánské restaurace Lehká hlava v Praze na Boršově. Je o něco větší, má patra a míst k sezení a interiér ve stylu feng shui. V interiéru naleznete dvě fontány, krb a zátiší s Buddhou – Maitreou. MAITREA znamená „milující laskavost“, jedno . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba COUNTRY LIFE, s.

Lehké hlavě, vegetariánské restauraci , která má za cíl potěšit Vaše smysly a odlehčit Vaší hlavě. Vize naší restaurace dostala silný impuls asi před deseti lety, kdy jsme společně s pár přáteli navštívili vegetariánskou restauraci Zen Palate v New Yorku. V příjemné atmosféře si.


Thajská restaurace s vegetariánskými , ale i veganskými možnostmi (např. vegetariánské kari Kaeng Phed Phak je přirozeně veganské). Vítejte ve vegetariánské a vegan jídelně Dhaba Beas - Vladislavova 2 Praha 1. Vaříme podle severoindické i mezinárodní kuchyně, bez vajec a glutamanu sodného. Naše jídla splňují normy HACCP a jsou čistě vegetariánská.

Na Boršově, malé uličce v centru Prahy , v místě, kde bývala Dobrá čajovna byla otevřena nová vegetariánská restaurace se zajímavým interiérem a . Vegetariánská restaurace. Kromě samotného interiéru restaurace by tuto atmosféru mělo . Loving Hut world Loving Hut worldm . Hlavním motem společnosti je. Green Spirit, je čistě vegetariánské Bistro a Cafe, kde bychom vám rádi představili jídla, která, ačkoliv jsou bezmasá, nepostrádají vtip a kreativitu a mimo to chceme ukázat, že se dá vařit tak chutně, že vám maso chybět nebude.


Inspirovali jsme se kuchyněmi celého světa a pochutná si . Restaurací, které se zaměřují výhradně na inovativní a kvalitní vegetariánská a veganská jídla, neustále přibývá a na jídelních lístcích tradičních restaurací se objevuje stále více chutných vegetariánských jídel. Ale rádi jsme vám tady vypsali, která tramvaj vás k nám doveze a kde se dá zaparkovat na hodinách v zóně Prahy. Více zjistíte na portále České hospůdky.


Pro milovníky vegetariánské a veganské kuchyně a bezmasých jídel vybíráme doporučené podniky v Praze. Poslední dobou roste i obliba vitarianských aneb Raw food jídel, které jsou výhradně z tepelně nezpracovaných produktů neživočišného původu a navíc vhodné pro bezlepkovou dietu. Tvoříme zdravou Veganskou Raw Food Restauraci a Cukrárnu s Fresh Juice a Wheat Grass Juice Barem. V pracovní dny u nás můžete ochutnat polední menu za výhodné ceny.


VEGETARIÁNSKÁ NEKUŘÁCKÁ RESTAURACE.

Jugoslávská 1 Praha Registrace u Ministerstva vnitra pod č. You cant do much better in . Jsme nová restaurace cenově příjemná, trochu odjinud. Zajímavě a útulně řešený prostor v kouzelném domě s pětsetletou historií v klidné uličce na Starém Městě. V naší restauraci chceme vařit jídla, která jsou . Kuchyně je inspirována Indií. Ochutnat můžete růžičkovou kapustu s panýrem a fazolkovými lusky se zakysanou smetanou připravené jako sabdží . Ve dvoupodlažní budově v čistém, klidném a nekuřáckém prostředí uprostřed rušného velkoměsta, v blízkosti pražských kulturních památek, největších městských nákupních center a řeky .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.