Tuesday 23 January 2018

Kiwi letenky recenze

Rozmohl se nám tady takový nešvar. Média velmi ráda zmiňují „úspěšný“ český vyhledávač letenek Kiwi. Rádoby prodejce, který díky své magii dokáže prodat letenky s dvěma nespolupracujícími aerolinkami, ušetřit desítky procent a zaštítit celou cestu svou garancí Kiwi. Minulý rok, když jsem hledal zpáteční letenku Praha - Houston, tak jsem si samozřejmě vzpomněl na úspěšný český start-up Kiwi.


Ambiciózní projekt Kiwi. S prudkým růstem však přišly i první problémy. Služba slibuje, že je nejlevnější, ale neplatí to vždy. Může se vám dokonce stát, že ačkoliv za letenky zaplatíte, nedostanete je a peníze vám banka dočasně zablokuje.


Po rozkliknutí se dozvíte, že v ceně je jen příruční zavazadlo a za odbavené máte. Co ale dělat v případě, když plánujete podniknout výlet, ale ještě nevíte kam? Získejte cenné informace o Kiwi. Více než dvojnásobně - na 7milionů eur (1miliard korun) rostl loni obrat brněnské firmě Kiwi. O prodeji prodejce letenek se spekuluje delší dobu.


Neexistuje jeden nejlepší vyhledávač letenek. Po prvním testu a průzkumu vyhledávačů a agregátorů pro nejlevnější letenky do Kanady máme zřejmý jeden závěr. Skyscanner, Kiwi i Letuska dokážou zobrazovat hodně levné letenky.


Není ale možné tvrdit, že ten nebo ten je lepší a levnější. Brněnská společnost Kiwi. Olivera Dlouhého, která se zabývá vyhledáváním letenek , uzavřela partnerství se španělským vyhledávačem Amadeus. Vzniknout tak má platforma, která nabídne až tři čtvrtě milionu nových kombinací letů, uvedl to v dnešním vydání deník E15.


Příspěvekod Robert 28. Vám nejlevnější letenky. Příkladem může být Ryanair. Chci zakoupit přelety v Indonésii s místními low-costy.


A muzu vedet duvoproc to nekoupis primo na strankach dopravce nez u zlodeju ? A dá se říct, že přehlednější grafika se opravdu povedla, funkce vyhledávání letenek zůstaly však beze změn, což určitě je trochu na škodu. Před čtyřmi lety začal Oliver Dlouhý se svými přáteli tvořit vyhledávač letenek , který by vyhledával napříč všemi leteckými společnostmi, včetně nízkonákladových. Ukázalo se to jako milionový nápa protože teď má firma 5zaměstnanců. V posledních letech ale rychle skupuje i menší internetové prodejce letenek jako Kayak. Skypicker, loni utržil přes osm miliard korun.


Vyhledávače letenek nezobrazují veškeré lety. Dává marži nejen na letenky , ale také na . Největší podílník jednoho z nejúspěšnějších českých startupů Kiwi. Skvělý je Kiwi pro hledání letů na krátké vzdálenosti například v Jihovýchodní Asii. Přiletíte do Bangkoku a chcete se někam dál posunout.


Stačí použít Kiwi a máte skoro 1 jistotu nejlevnějšího letu. Obchodní model Kiwi je o cca dražší cena za to, že udělají rezervaci u . Unikátní vyhledávač levných letenek Kiwi. Pokud objednáte u dopravce.


Od počátku nechápeme Kiwi.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.