Monday 22 January 2018

Časopis design

Nejčtenější český on-line design magazín ! Každý den nové články nejen o designu, ale i příbuzných tématech jako architektura, interiéry, technika, události, móda, umění a další. USA, vydává knížku ilustrací pro děti. Recenze knihy „Zdeněk Ziegler For Eyes Only“.


Podívejte se na nejlepší české reklamy v . U nás ho najdete nejvýhodněji, levněji než v trafice, u vybraných variant předplatného dárky pro předplatitele a vždy vám spolehlivě doručíme časopis až domů.

U zajímavých realizací (zejména českých) interiéru najdeme půdorysy řešených prostor. U popisů obrázků téměř vždy najdeme informaci o tom, od jaké firmy ten který zajímavý kus vybavení pochází, což je velmi užitečné. Titulní strana AutoDesignStyling je vizuálně pojatým prémiovým časopisem, který se jako jediný titul na českém trhu zaměřuje na design automobilů. Další velmi kvalitní časopis , který by měl designér pravidelně sledovat. U jeho zrodu před pěti lety stál legendární designér Václav Král.


ADS pravidelně seznamuje čtenáře s nejzajímavějšími novinkami a trendy v . Chceme ho pomáhat rozvíjet a šířit do světa.

Táhne nás to k designu služeb. Proto spolupracujeme s Libdesignem. Přistání v Courchevelu s Petrem Skočdopolem. Nejzajímavější novinky ze světa luxusních hotelů.


Cesta za krásou japonského hodinářského umění. Poetické putování po Vietnamu s Michaelou Koschovou. Elektronický časopis Časopis pro výtvarné umění, architekturu, design a starožitnosti. Designová bible, která vás se samozřejmostí . Internetový i klasický časopis slouží pro rychlé seznámení profesionálů i laiků s novinkami a trendy v oboru. Bytový design a interiéry.


Prestižní magazín , který chápe bydlení a interiérový design v širších souvislostech jako součást životního stylu. Dnes vychází časopis PROFIT v nové grafické i obsahové podobě… Profil časopisu se zúží na ryze ekonomická témata. K novým rubrikám patří „To nejlepší z webu“, v níž bude PROFIT každý týden přinášet výběr toho nejlepšího, co se na tuzemských ekonomických portálech za daný čas urodilo.


Domov představuje stálici na trhu časopisů o bydlení. FONT grafický časopis Font 151. K jeho přednostem patřila vždy především stabilita a věrnost jeho čtenářů, serióznost . Cena: 1Kč Cena bez DPH: 1Kč.

Popis: Na co se můžete těšit v prvním letošním čísle našeho časopisu? Dostupnost: skladem (ks). O německém podnikateli Michaelu Thonetovi, který se na nějaký čas usadil na Moravě a svým ohýbaným nábytkem dobyl svět, toho už bylo napsáno mnoho. A přesto, že už téměř 1let nechodí po tomto světě, můžeme v jeho případě hovořit o skutečné nesmrtelnosti.


Zachycuje celou oblast od průmyslového designu přes architekturu, nábytek, módu až po design grafický. Svými výrobky se totiž nejen vepsal do paměti . Výstava studentských prací z celého světa – design svítidel. Pod jeho výraznou grafickou podobou bylo podepsáno studio Side konkrétně Marius Corradini, Richard Jaroš a Tomáš Machek.


Veletržním paláci Národní galerie v Praze bude výstava svítidel vzešlých ze soutěže, kterou vypsala firma Fabbian Illuminazione a realizovala ji ve spolupráci s proslulou školou designu . Jednou z nekomerčních částí IV.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.