Monday 29 January 2018

Spše pardubice učitelé

Seznam učitelů a ostatních zaměstnanců školy, e-mailové adresy, telefonní čísla, číslo dveří, vyučované předměty, konzultační hodiny. Nabízíme maturitní obory, učební obory, nástavbu a vyšší odborné studium. Email: barta zavináč spse.


Konzultace: Do Nového: čtvrtek 12:- 13:1 pondělí 12:- 13:10. Відсутні: učitelé Ing. Pavel Čáp - SPŠE - Kontakty - učitelé a ostatní zaměstnanci schoolelectronicnews.

Současně OEZ poskytuje prostor pro odbornou praxi žáků a umožňuje odborné exkurze žáků i učitelů. V OEZ pracuje nezanedbatelné množství absolventů školy. Studenti, kteří doteď studovali na průmyslové škole na Židově, budou od září společně se studenty . Pod vedením učitelů žáci získali informace o zabezpečení internetu, věnovali se robotice a viděli ukázku 3D tisku . Adresa školy: Ulice: Karla IV. Chybí zde svobodný obrázek.


Pardubice , Pardubice vyšši odborná škola. Zeměpisné souřadnice, 50°2′″ s. První absolventi vyšší školy s titulem „diplomovaný technik“.

Velkou výhodou se jevila možnost pracovat svým vlastním tempem, tudíž bez stresového zatížení a dle svých individuálních časových možností. Studenti i učitelé se zúčastnili vyučování „science“ (biologie, chemie, matematiky, fyziky). SŠ navštívilo laboratoře FEI-UPCE.


ZŠ absolvovalo semináře na vysokých školách a praxe ve firmách. Střední průmyslová škola elektrotechnická a Vyšší odborná . Doporučeno pro: všechny zájemce, Přihlásit. Milan Bareš, Národní institut pro další vzdělávání. Naši učitelé se neustále vzdělávají, aby studentům mohli předávat znalosti, které drží krok s technickým pokrokem,“ vysvětluje Ivan Doležel. Na několika pracovištích se žáci z devíti základních škol seznamovali s obory: základy elektrotechniky (realizace jednoduchého el. obvodu - výroba blikačky), . Přivezli s sebou potřebné materiály a nářadí k uskutečnění praktických pokusů.


Nejprve nás seznámili s pracemi při pájení a vysvětlili bezpečnost práce. Potom jsme si chvíli zkoušeli pájení. Jako příjemnou zajímavost nás nechali vyrobit . Do některých projektů se nemohla pustit právě kvůli nevyhovujícímu zázemí. Budova v ulici Karla IV. Chtěl by ses přidat do našeho klubu?


Musíš splnit další náležitosti, které ti budou odeslány ihned po odeslání přihlášky. Rozvrh Suplování Intranet Moodle Pro učitele. Jedni říkají že SPŠE je Sdružení Páličů Študujících Elektrotechniku, jiní zase Střední Průmyslová Škola Elektrotechnická.

Je tu sice elektronový mikroskop, hojně prezentovaný na dnu otevřených dveří, ale vyjma ten ho nikdo neviděl a obecně se soudí že s jeho pomocí zlí učitelé provádí pokusy na .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.