Monday 29 January 2018

Rekreační chaty na klíč

Rekreační chaty a domky jsou určené především k dlouhodobějšímu pobytu a rekreaci. Svojí dispozicí a celkovým řešením poskytují prostor pro pohodlné ubytování menších skupin osob i po dobu několika dní. Mohou mít také svoje sociální zařízení, koupelnu a wc. Nabízíme srubové rekreační chaty v sílách stěny - 80 . Do staveb dodáváme dřevěné podlahy,schodiště,okna a dveře vše z masívního dřeva.


Po zateplení jsou naše chaty celoročně obyvatelné.

Jsme schopni stavbu dodat v jakékoliv fázi rozpracování (dodávka od hrubé stavby, po zateplenou verzi , až po stavbu na klíč ). Poměrně rozlehlá rekreační chata na klíč se zastavěnou plochou přes metrů čtverečních. Domek je svým rozměrem a členěním určen pro středně velkou rodinu. Domek se skládá z velké terasy, obývacího pokoje s jídelnou, dvou ložnic a sociálního zařízení.


Součástí domku je kompletní stropní podhled a podbití . Zveme Vás rovněž k osobní návštěvě sídla naší firmy, kde můžete shlédnout některé námi nabízené dřevostavby nebo chaty. Naše nejnovější nabídka dřevěných domů a dřevěných rekreačních chat je prezentována na těchto webových stránkách. Například montované domy či dřevěné sruby.


Samozřejmostí je možnost dřevěné srubové chaty na klíč podle individuálních představ a požadavků klienta.

Standardní dodávka srubové chaty obsahuje impregnovaný podkladní a podlahový rošt, podlahové palubky tl. Neustále se snažíme naši nabídku dřevěných srubových chat rozšiřovat a optimalizovat. Je nám však jasné, že Vaše požadavky mohou být (a dost často i jsou) odlišné od naší typizované nabídky. Nízkoenergetické dřevodomy a rekreační chaty.


Veškeré naše dřevostavby (dřevodomy k trvalému bydlení i chaty k celoroční rekreaci) zakládáme od 1. SRUBOVÉ CHATY , REKREAČNÍ SRUBY A SRUBOVÉ DOMY KONTIO. Novinkou v oblasti srubových domů je tzv. Second house, který není ani klasickým rodinným domem, ani běžným víkendovým bydlením. Tento typ dřevostavby by měl nahrazovat letní byt, odpovídá velikostí a komfortním užíváním klasické domácnosti. Scénář 1: Stavíme celoroční chatu.


Chystáte-li se do stavby dřevěné chaty , vaší volbou bude buďto montovaná, nebo srubová stavba. Pojďme se podívat na jejich specifika. V mnohém se totiž liší, ale obě si můžete nechat postavit na klíč , nebo si je dokončit sami. Dřevostavba 0patří mezi chaty s velkou variabilitou a použitím. Objekt může sloužit jako dům pro hosty nebo zahradní domek.


Velkou výhodou je jednoduchost. Zateplená dřevěná chata pro celoroční obývání - lze využít i jako domek pro méně náročnou rodinu. Dřevěná konstrukce byla navržena pro stavbu v záplavovém území řeky (voda, která nateče do konstrukce, po opadnutí vody opět vyschne).

Provětrávaná fasáda i zateplené stěny zabírají malou . Záměrem investorů bylo postavit malou, jednoduchou, nicméně prostorově vyhovující chatu pro celoroční rekreaci rodiny se dvěma dětmi. Konkrétní představa podoby chaty sice chyběla, ale při rozhovoru o způsobech využívání, jsme se dopracovali k jasnější vizi. Nabídka dřevostaveb rekreačních domů realizovaných na klíč s garantovanou cenou realizace. Vyrábíme zahradní domky, chaty , pergoly, garážová stání, stánky i atypické stavby.


Prvotřídní kvalita - vše certifikováno Dřevařským ústavem. Odbourání a přístavba rekreační chaty na klíč. S realizací jsme byli spokojeni, termín byl dodržen - velmi dobrá komunikace s dodavatelem - drobné nedostatky byly promptně a ochotně vyřízeny, cena byla mírně navýšena vzhledem k vícepracím.


Zahradní chata je určená pro sezónní relaxaci a rekreační vyžití. Nenáročná stavba, která ale splní všechny požadavky pro majitele této nemovitosti. Vytápění je řešeno přímotopy. Srubové domy, větší rekreační chaty , případně atypové stavby můžete též objednat na stránkách naší dceřiné společnosti Wooden House s. Lze sjednat montáž, pokrytí šindelem, okapy, zateplení, zvýšení chaty , .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.