Monday 29 January 2018

Barva na lamino

Dobry den,chci se zeptat,jakou barvou bych mohla prestrikat ci pretrit kuchynskou linku,ktera ma dvirka z lamina. Hlavne chci,aby barva byla kvalitni a neslupovala se. Na lamino , po lehkém přebroušení povrchu a očištění, odmaštění např.


Na dobře odmaštěné a případně lehce přebroušené lamino lze aplikovat téměř všechny druhy nátěrových hmot.

Vhodnou barvu na lamino a následný bezbarvy lak je potřebné vybrat ve stejném druhu, na stejné bázi. Rád bych natřel lamino desku nějakou barvou a potřebuji poradit jaký nátěr bude vhodný. Bude případná barva na tomto podkladu držet?


Dobrý den, potřebuji poradit. Jinak klasické barvy s ředidlem, nebo ředitelné vodou na bázi Balakrylu. Kdykoli to můžeš bez újmy na nábytku odstranit . Pozor na zatékání barvy , klidně si ji trochu nařeďte, ať nemáte žluté čmouhy (je trošku nažloutlá).


RATAN: U košíků a podobných ratanových.

My jsme použili barvy , o kterých se našim babičkám ani nesnilo. Pečlivě slaďte odstíny, které použijete na jednotlivých kusech nábytku, na stěnách a na textilu. Jestli chcete zařídit moderní interiér starým nábytkem, pokuste se o nadsázku. Jde ale spíš o cit než o pravidla. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Hledáte lamino desky barvy ? Děkuji s pozdravem,Kopečný. Potřebuji tmavší odstín (ořech). Prosím poradíte mi jakou nejlepší vodou ředitelnou barvu nebo lak mám použít abych zachoval strukturu dřeva a jak postupovat. Případně nějaká jiná možnost? Nebyly nalezeny žádné podkategorie.


Už proto,že na něm sice chvíli drží,ale po čase,hlavně při působení mastnot,se začne loupat. Prisma Color sprej Mat RAL odstíny. Dostali jsme nový katalog od fy. Veškerá vynaložená práce a náklady jsou pryč.


Prosím, poraďte čím natřít nabo nastříkat skříňku z lamina tak, aby na ní barva držela.

Existuje nějaká speciální barva nebo fígl? Příspěvky: 277: Registrován: Stř 04. Odeslat od jabraka v Pát 03. Asi bych použil spíš samolepící tapetu.


V podstatě všechny vodouředitelné akrylátové barvy na trhu mají atest na nátěr dětského nábytku. Z těch kvalitních třeba ETERNAL. Počítejte ale s nižší odolností proti nárazu,to mají všechny voďáky podobné. Jinak jsem nepochopil tu snahu o bezpečnost. Už jen to samotné lamino ,které uvolňuje . Barevná lamina, Lamina v barvách RAL ve vysokém lesku.


Krycí barvy na dřevo koupit o objednat u OBI. Kvalitní nábytek do celého bytu za nejlepší ceny. Materiály pro vestavěné skříně - Lamino.


Lamino neboli laminovaná dřevotřísková deska (LTD) je základní materiál pro výrobu vestavěných skříní. Kategorie B jsou méně používané druhy dřevin a kategorie C, E, F jsou dražší lamina pro vestavěné skříně - většinou exotické dřeviny, pastelové barvy , vysoké lesky a .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.