Tuesday 30 January 2018

Jak nalíčit horní linky

Oficiální Avon vizážistka Markéta Feigel v instruktážním videu poradí, jak si nalíčit horní oční linky. Linky jsou neodmyslitelnou součástí líčení a make-upu. Snad každý den potkám slečnu nebo ženu, která má klasické a nestárnoucí horní linky , ať už perfektní nebo méně povedené. S dobrým tvarem a precizním líčením totiž dokážou mnohé - dodat očím hezčí a přitažlivější tvar, zmenšit nebo zvětšit je. Dokonalé oční linky jsou jedním ze základních kroků každého líčení.


Pokud to s nimi umíte, dokážou vaší vizáži přidat na dramatičnosti, aniž byste si musela dát nějak více záležet na líčení zbytku obličeje. Víte ale, jak dosáhnout opravdu dokonalého nalíčení očních linek , nebo děláte jednu z následujících . Na tomto skvělém videu se dozvíte vše o líčení linek na horní kontuře oka. Pokud jste si myslela, že taková linka sluší každé ženě, jste na omylu. Smyslné linky , jako Kleopatra si totiž můžou dovolit pouze ženy s velkýma očima. Taková linka by vám totiž mohla oko ještě zmenšit, a tak byste vypadala spíš . Už žádné kostrbaté linky ! Naučíme vás, jak se propracovat k dokonale nalíčeným očím.


A jak s líčením očních linek. Linky vytvořené permanentním make-upem jsou možností, jak být lehce nalíčená bez nutnosti upravování i několik let. Jedná se o speciální tetování,. Stejně jako u tužky začněte horním víčkem, které vymalujte kolem linie řas a ve vnějším koutku mírně zvedněte nahoru k záhybu víčka. Spodní víčko opět vymalujte . Hrozně se vám to na ostatních ženách líbí, ale přijde vám nemožné si něco takového narýsovat na vlastním očním víčku.


A nějaký vhodný kosmetický produkt. Jak nalíčit oční linku vám prozradí rka LuxyLady. Tak jsem vyrazila za svou kamarádkou, vizážistkou Hanoa Moa, která je odbornicí na slovo vzatou, a ta mi poradila jak si správně linku nalíčit. Hanka mi řekla, že mám převislé horní víčko, proto by čára neměla být rovná, jako jsem si ji udělala, ale měla by jít vzhůru.


Takhle pohled prý působí . Ráno se nalíčím a než dojdu do školy linky jsou rozmazané. Rozmaže se jak tekutá linka na horní části oka , tak i tužka na vnitřní dolní části oka. Nalíčit dokonalou oční linku , která bude lichotit vašemu oku, závisí nejen na volbě tužky, ale i postupu, jak horní a dolní oční linky namalovat. Existuje mnoho typů očích linek. Vybírat je třeba podle typu očí, ale také podle příležitosti, kdy budete oční linky nosit.


Pozornost také věnujte výběru správné . Linky dělají oko dokonalejší, dramatičtější a naučit se je malovat může každý, tvrdí vizážistka Linda Valsami. Ať už používáte fix, tekuté či gelové linky , nebo třeba kombinaci kajalové tužky a očního stínu, při tréninku (nebo když spěcháte) vám pomůže obyčejná izolepa. Pokud chcete, aby vaše obočí zvýraznilo oční okolí, použijte pod něj světlé třpytivé nebo matné oční stíny. Mezi obočí a oční víčka použijte tmavší stín, přímo v důlku, kde se vám oko krčí. Přidávejte stín zlehka a průběžně to kontrolujte, aby to nebylo přehnané.


Tam, kde začínají vaše řasy, . Ty ovšem pro některé slečny představují velkého „strašáka“, jelikož namalovat si opravdu dokonalé linky je úkol hodný umělce nebo přinejmenším profesionála. Chce to kapku talentu, hrníček citu a mísu trpělivosti. Pozor by si měly dát dámy, které mají převislé horní víčko.


Ty by se měly horních linek úplně vyvarovat, protože jim oči opticky ještě více uzavřou a upozorní na tento nedostatek. Vhodné je tedy líčit si spodní linku pro zvýraznění očí vždy, horní linku pouze, pokud chceme mít výraznější pohled a můžeme si ji . Tmavou tužkou nakreslete linky pod spodními víčky. Tekutými linkami upravte horní víčka (Vhodné je, aby linka zesilovala od středu víčka směrem k vnějším okrajům. Tento malý trik krásně oko zvětší. U povislých víček by se měly horní linky potkat se spodními u vnějších koutků.) 9) Natočte řasy.


Na oční linky můžete používat různou kosmetiku, někomu vyhovuje tužka na oči, někomu tekuté oční linky , někdo zase používá gelové. Většina beauty blogerů hlasuje právě za ty poslední. Oční tužka vám během dne nevydrží tak dlouho a hodí se spíše na techniku smokey eyes.


Tekuté oční linky jsou pro začátečníky až. Zhruba z místa, kde začínají růst horní řasy, veďte druhou část linky až k místu, kde jste si začali líčit oči v předešlém kroku. Nesnažte se linku dotahovat až úplně do záhybu oka. Linky by měly spíše podpořit přirozený vzhled oka, nikoli vytvořit nový pohled. Linka se navíc ve vnitřním koutku oka snadno . Přečtěte si rady a zkušenosti na téma jak si nalíčit linku na spodní víčko.


Což asi trochu mám, ale nechápu, jak se někomu podaří namalovat si oční linky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.