Wednesday 5 April 2017

Veganska restaurace praha

Jsme unikátní veganská a RAW restaurace (bistro). Praha Centrum Chodov pro nás představuje skvělé zázemí, protože se k nám pohodlně dostanete metrem odkudkoliv z města. Důkazem toho jsou i pražské veganské restaurace , které nabízí alternativy běžných českých i zahraničních masových jídel. A tak i když zajdete do restaurace , ve které se vaří pouze vegansky, můžete si objednat například svíčkovou s pěti knedlíky nebo veganský guláš. Týnské uličce je sesterský podnik vegetariánské restaurace Lehká hlava v Praze na Boršově.


Je o něco větší, má patra a míst k sezení a interiér ve stylu feng shui. V interiéru naleznete dvě fontány, krb a zátiší s Buddhou – Maitreou. MAITREA znamená „milující laskavost“, jedno . Veganská restaurace v srdci Prahy na Malé Straně, přímo pod Pražským hradem. Přijďte ochutnat kvalitní a originální veganskou kuchyni do zrenovovaných podkrovních prostor nebo na terásku s úžasným výhledem na hrad. Otevírací doba, telefonní čísla, e-mail a adresa kde nás najdete.


Spěcháte-li a chcete nás najít pomocí pár kliknutí, stránka Kontakt je přesně pro Vás. Hlavním motem společnosti je. Loving Hut world Loving Hut worldm . Restaurace Etnosvět se nachází na Praze jen pár kroků od I. Náš mezinárodní tým pod vedením českého šéfkuchaře Ondry Panoše pro Vás připravuje každý den pestré pokrmy z různých koutů světa.


V pěkných letních dnech je . Vegetariánské a veganské speciality jsou doplněny kvalitní nabídkou vín či drinků. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba COUNTRY LIFE, s. Natureza Vegetarian House,. Veganské a vegetariánské restaurace v Praze a okolí. V naší nabídce najdete pouze čistě rostlinné produkty – ať už na poledním menu, na stálém jídelním lístku nebo v denně se měnícím sortimentu domácích dortů a dezertů a čerstvých limonád.


Lehké hlavě, vegetariánské restauraci , která má za cíl potěšit Vaše smysly a odlehčit Vaší hlavě. Vize naší restaurace dostala silný impuls asi před deseti lety, kdy jsme společně s pár přáteli navštívili vegetariánskou restauraci Zen Palate v New Yorku. V sortimentu restaurace naleznete širokou nabídku pokrmů pro vaše zdraví, bio potravin, veganských receptů a čerstvých ovocných a dalších nápojů. První veganský Fast Food v Praze.


Vegetariánská restaurace v Praze , dobré vegetariánské jídlo, domácí limonády, klidné prostředí v hezké restauraci, jídlo, pití, dezerty. Srdečně Vás zveme do naší restaurace v Praze , kde se dobře najíte. Moment je veganské bistro a kavárna nejenom pro vegany , ale také pro všechny, kteři cítí lasku k zvířatům a jsou ochotni se podílet na ochraně životního prostředí, anebo prostě mají chuť na super veganskou dobrotu. Snažíme se vše v Momentu dělat s láskou a ekologicky, přijdte k nám a prožijte to s námi.


Nabízí nápadité a příjemné prostředí se zajímavým jídelním lístkem s výhradně vegetariánskými pokrmy dle sezónní nabídky, na němž naleznete i několik veganských či bezlepkových variant. Zaměstnanci jsou součástí projektu občanského sdružení . Chuťpoint je vegetariánská a veganská restaurace v Praze Holešovicích. VEGETARIÁNSKÁ NEKUŘÁCKÁ RESTAURACE. DOVEZEME Vám jídlo do práce či domů. Je to pohodlné řešení denního stravování za přijatelnou cenu.


Naše jídla splňují normy HACCP a jsou čistě vegetariánská. Originální recepty a chutě, které jinde neochutnáte. Naše restaurace vám již více než let nabízí chutné vegetariánské menu. Přídavky k velkému menu jsou u nás zdarma. Jídlo se vydává u pultu, kde jsou k dostání i další sladké i slané chuťovky.


Nejlepší veganské bistro! Alexandra Krištofič Kontrišová. Slovo nechutnalo tady neznám :-D. Jídlo výborné, milá obsluha, menší místnost. Oceňují, že berete platební karty. Většina veganských restaurací v Praze si bohužel ještě neuvědomila, že žijeme v století, .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.