Wednesday 5 April 2017

Koupelny šumperk

Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Koupelny JaS - největší vzorková prodejna na Moravě. Největší galerie koupelen v ČR.


Nabízíme vany, baterie, koupelnový nábytek. Provádíme kompletní realizace koupelen i celých bytových interiérů. Zhotovíme grafické návrhy koupelen i celých interiérů na míru.

Provozujeme koupelnové studio, ve kterém nabízíme kompletní vybavení koupelen. Koupelnové studio je umístěno v lokalitě Temenice města Šumperk na místě původní kotelny. Budova se nachází na křižovatce ulic Anglická a Temenická. Luxusní koupelny Ceramica Viviente. Rekonstrukce koupelny Šumperk.


Plánujete rekonstrukci koupelny? Jste ze Šumperka a okolí? Firma Vodička a syn je tu pro Vás. Prostřednictvím našeho vlastního koupelnového studia v Zábřehu nabízíme široký sortiment z oblasti sanitární keramiky, vodovodních baterií, van, sprchových koutů, koupelnového nábytku, obkladů, dlažeb a koupelnových doplňků především od značek .

Hledáte instalatéra, topenáře či zařizujete koupelnu ? Prodejna, obchod - Šumperk - Šumperk. Prodáváme kompletní vybavení pro koupelny. CZ kupón, sleva (neplatí na již zlevněné zboží).


TESPO nabízí topenářské, instalatérské a plynařské služby. Dlouholeté zkušenosti, profesionální tým, moderní technologie. Získejte nádhernou koupelnu od jedničky na severní moravě.


Grafické návrhy zpracováváme přímo na prodejně. Baterie, sprchové sety, vany, sprchové kouty, umyvadla, toalety, koupelnové doplňky. Kompletní informace o firmě Cerámica Viviente naleznete zde. TRIKER - Instalatérské potřeby Vedoucí: Iveta Jurásková Lidická. Celá rekonstrukce začíná přesným zaměřením bytu.


Pokud jej ještě nemáte k dispozici, obraťte se na nás a my Vám s jeho vypracováním pomůžeme. Zajištěno vybourání starého jádra. Na začátku probíhá demontáž starého jádra (nejčastěji umakartového). Vybourané jádro odvezeme . Najděte dodavatele pro téma vinylová podlaha do koupelny.


Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí.

Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Logo společnosti ROLTECHNIK s. Tvorba webu: Webstudio Nové Trendy.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.