Wednesday 5 April 2017

Wc sedátka s pomalým zavíráním

Skladem, ihned k odběru ks. Na seznam Přidat na seznam. Uvnitř uchycení je speciální tekutina, která se při spuštění sedátka přelévá do komory menším otvorem a tím zavírání zpomaluje. Hledáte wc prkénko s pomalým ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Italská společnost GSI ceramica je značkovým výrobcem a významným exportérem exkluzívní sanitární keramiky pro vybavení koupelen a . America - klozetové sedátko s poklopem, Slowclose třešeň. WC sedátka s brzdou SoftClose. Toto praktické sedátko ochrání děti před úrazem a usnadní mužem manipulaci s vrácením sedátka do původního stavu.


Rozsah dodávky: - panty - podložky pro mísu JIKA LYRA PLUS. Sanitární keramika FLO od italského výrobce KERASAN. SOFTCLOSE - bezpečnostní zpomalovací systém zavírání. FLO je oblou sérií s ostrými hranami, se kterou lehce nakombinujete kulaté i hranatější baterie, vanu, doplňky. Na pohled zaujmou svými čistými liniemi.


Jsou vyrobené z kvalitního duroplastu, který výrazně redukuje nepříjemný pocit při dosednutí na studenou plochu. Praktické jsou panty s CLICK systémem pro snadnou demontáž sedátka při čištění keramiky a pomalé zavírání víka . Wc sedátko Rustikal se zpomalovacím mechanismem SOFT-CLOSE. V externím skladu, do pracovních dnů. Obchod se zaměřením na koupelny. Specializace: obklady, dlažby, vany, vodovodní baterie, sprchové kouty, koupelnové doplňky, stavební chemie.


Méně je někdy více - to by mohlo být motto této série. Představujeme Vám produkty italského výrobce Kerasan, jehož firemní značka se stala synonymem pro krásná a účelná designová řešení exkluzívní sanitární . Zobrazit další fotografie (1) . Oblé tvary kombinované s ostrými hranami charakterizují . Díky systému soft close nemusíte sedátko brát při zavírání do rukou, ale stačí do něj pouze strčit. Samo pomalu sjede do zavřené polohy. Také děti sedátko již nerozbijí. Toto sedátko je vhodné také na keramiku Jika Olymp New, Jika Mio, . Tento systém předtavuje unikátní konstrukci, bezkruhové WC , bez límce.


Závěsné WC s moderním RIMLESS systémem. WC klozet je vytvořen pro maximální čistotu vaší toalety.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.