Thursday 6 April 2017

Podložky pod nohy židle

OBI Samolepicí zajištění proti posunutí Extra soft. Hettich Kluzák na ohýbané trubkové nohy, černý. OBI Kovové podložky pod nohy židle s čepem průměr mm. OBI kovové podložky pod nohy židle zaručují dobré držení a snadnou montáž díky integrovanému čepu.


Kromě toho je lze použít na hladkých podlahách a kobercích a jsou robustní. Výrobek obsahuje podložek. Technické údaje: průměr mm, tloušťka mm, délka čepu . Hlavní stranadrobné doplňky a kování k výrobě nábytkukolečka pod nábytek, kancelářské židle , kontejnerová kolečka, kolečka pod křesla, stolky, postelové úložné zásuvky, podnože, kluzáky pod nábytek, kluzné nožičky nábytkové kluzné podložky pod nábytek, nábytkové kluzáky, podnože, podnoží, kluzáky pod nohy. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Kdo židli má, ten bydlí… a škrábe si podlahu! Stejně tak jako na nohy nábytku můžete použít filcové podložky na podstavce lamp, dna stojánků na tužky a podobné drobnosti, které vám stojí na desce stolu. Posledních několik let je dle prodejců podlahových krytin vyšší zájem o lina, vinylové a dřevěné podlahy. Tyto povrchy jsou náchylné na poškrábání. Pokusili jsme se tedy zabývat prevencí před jejich opotřebením.


Vyhodnotili jsme, že mezi nejčastější příčiny. RECENZE) Výběr správné kancelářské židle je klíčový, zejména pokud trávíte dlouhou dobu sezením. Vyberte si u nás podložky pod židle , podpěrky chodidel a další kancelářský nábytek. Spolehlivý dodavatel pro vaši firmu, doprava.


Nastavitelný úhel 0-15°. PODLOŽKY POD NOHY - NOŽNÍ OPĚRKY. Spravná poloha chodidel je jedna z podmínek, kterou by mělo dodržovat ergonomicky navržené pracoviště.


Odpovídající polohu nohou získáme díky vhodným podpěrám chodidel. Další možnosti výběru: Délka, Šířka. Ochranné podložky pod židle na většinu typů podlah a nízkých koberců.


Chrání podlahu před opotřebením a znečištěním. Objednací číslo: podlozka_pod_nohy. Kategorie: Příslušenství k židlím. Filcová podložka pod nábytek plsť samolepící mm. Skladová dostupnost, Skladem.


Kč s DPH (2Kč bez DPH). Vaše cena: 1Kč s DPH. Také trávíte hodně času v kanceláři za počítačem? Podložka filcová pod nohy stolu, židle. Tak je pak tato praktická podložka pod nohy s nastavitelným úhlem sklonu pro vás ideální.


Za pracovním stolem se tak budete cítit mnohem pohodlněji. Pokyn k dodání: smontované. Způsoby platby: Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.