Thursday 6 April 2017

Molekulární restaurace brno

Jihomoravský gurmánský . Kromě prvního molekulárního baru v České republice tam lidé najdou bistro kavárnu, pivnici a luxusní restauraci se špičkovou kuchyní, upřesnil Jurka, který už v centru Brna provozuje kavárnu Jurrcafé. U molekulární gastronomie se u potravin přeskupují molekuly tak, aby došlo k zajímavému efektu nebo . Vážení hosté, vítejte v naší NEKUŘÁCKÉ restauraci , která je postavena na základech domácí kuchyně připravované z kvalitních regionálních surovin. Experimentují s molekulární kuchyní a na jídelníčku naleznete také mnoho zajímavých kombinací, např. Všechna jídla byla vždy perfektně dochucena, také vinné párování je vždy skvěle sladěno, . Simplé byl v Brně jako blesk z čistého nebe.


Každopádně se o nás starali opravdu krásně a jde vidět, že jim záleží na tom, aby se zákazník cítil v restauraci příjemně a užil si molekulární kuchyni a suroviny bez rušivých elementů. Další už tradiční oblastí je ulice Veveří. Restaurace nemá parkoviště, proto se parkuje v ulicích okolo.


V květnu společnost Tripoli na náměstí Svobody otevřela největší restauraci v Brně. Ve třech poschodích Zlaté lodě se posadí na pět set lidí. TOP restauraci Hlavní hvězdou festivalu je Zdeněk Pohlreich. Jedinečná příležitost pro vás i vašeho šéfkuchaře. Získejte vhled do světa molekulární gastronomie a Nouvelle Cuisine.


Molekularní mixologie, Brno. Seminář na toto téma je první a . MOLEKULÁRNÍ MIXOLOGIE vychází z molekulární gastronomie. Alkoholická laboratoř je forma mobilního baru v laboratorním stylu, vybavena potřebným inventářem a připravena šokovat a zaujmout originálními surovinami, populární molekulární mixologií a nečekaným servisem. Profesionální alkohologové v bílých pláštích, koktejly podávané ve zkumavce, mlha, suchý led a barevné . U každého chodu se nás zeptali, jestli bylo jídlo v pořádku a rozumí velice dobře vínům, které nabízí. Projekt: Ústav molekulární genetiky AV ČR Klient: Ústav molekulární genetiky AV ČR Služba: . Firemní akce SERVISBAL, s. Klášter ( Mnichovo Hradiště) restaurace Skála 29.


Rychnov nad Kněžnou Pelclovo divadlo Praha Brno Hradec Králov . V dnešní uspěchané době na nás ze všech stran útočí nabídky restaurací a portálů nabízejících hromadné slevy. Z těchto nabídek je čím dál těžší vybrat ty, které naše mlsné jazýčky potěší. Co takhle příště okusit molekulární kuchyni, která se v posledních letech rozmohla tak, že se o ní točí i filmy?


Suroviny pro molekulární gastronomii, eshop a recepty.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.