Friday 7 April 2017

Dum deti a mladeze ceske budejovice

Akce o jarních prázdninách. Jsme organizací zajišťující smysluplné volnočasové aktivity pro děti , mládež i dospělé. Naší hlavní nabídkou jsou zájmové útvary se zaměřením na tanec, zpěv , výtvarnou výchovu, přírodovědu, techniku, sport.


Pokud jste již provedli registraci dříve (např. minulý rok), pak se stačí pouze na konkrétní kroužek přihlásit. Hlavním cílem veškeré činnosti je působit preventivně v rámci široké. Organizování volnočasových aktivit a zájmových kroužků pro děti a mládež.


Provozujeme nízkoprahový klub Bosko a součástí je klub Oráč a Velká Oratoř. Nabízíme ubytování a stravování pro mládež. Během prázdním nabízíme pokoje ke komerčním účelům. Domov mládeže a Školní jídelna, Holečkova České Budějovice.


Dále organizujeme různé sportovní turnaje, zábavné hry a turisticko-poznávací výlety . Salesiánské středisko mládeže - dům dětí a mládeže České Budějovice. Hlavními cíli veškeré činnosti je naučit děti a mládež plnohodnotnému způsobu trávení volného času a působit preventivně v rámci široké problematiky vzniku a výskytu. Stalo se pravidlem, že na začátku nového školního roku . Dům dětí a mládeže, Blatná, Palackého 652.


Tato společnost momentálně nemá zveřejněné žádné inzeráty. DDM České Budějovice - dodavatel za kraj Jihočeský. Datová schránka:wwzfcfy . Další info : Výpis z rejstříku . Vojtěcha v Českých Budějovicích.


Seminář pro studenty SŠ „Formální příprava vědecké práce“. DDM , U Zimního stadionu Č. Stavíme s legem, hrajeme deskové hry. Salesian Youth Centre - Children and Youth Centre České Budějovice. Activities and current issues.


Zařazení v kategoriích: Domy dětí a mládeže. Nabídka volnočasových aktivit pro děti, mládež i dospělé. Pořádání sportovních turnajů, zábavných her a poznávacích výletů do přírody. Data spravuje JIHOČESKÁ KRAJSKÁ .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.