Tuesday 11 April 2017

Kráječ zeleniny na nudličky

Jun Struhadel, která zvládají ze zeleniny i ovoce vytvořit překrásné stejnoměrné nudličky , je mnoho. Ale pouze jediné struhadlo zvládne jejich výrobu s ohledem na vaši bezpečnost. Přesně takové je jednosměrné struhadlo HANDY, novinka měsíce června! Jun S kostičkami netuším a taky nevím, co je ve zmražené směsi, ale vyhledej si „ kráječ Julienne“, to budou asi nudličky , jaké myslíš.


Já mám multifunkční struhadlo Ernesto, tušm mi ho mamina koupila v Lidlu, a umí právě takové nudličky. Spirálový KRÁJEČ NA ZELENINU S TÍMTO DEKORATIVNÍM kráječem vykouzlíte V OKAMŽIKU NEKONEČNĚ DLOUHÉ nudličky a spirálky z MRKVE, OKUREK, ředkvičky A JINÉ tvrdší ZELENINY. Struhadla, kráječe , spiralizéry Tescoma Tefal KITCHEN ARTIST Microplane a další. Kráječ pro krájení cibule, zeleniny , ovoce, ořechů, čokolády, čepel nerez ocel,. Pomocí těchto ručních přístrojů je možné snadno připravit plátky, ale i špagety a spirálky ze syrové zeleniny a ovoce.


Vychází ze tvaru škrabky REX. Dokáže jedním tahem vytvořit nudličky z cukety, ředkve nebo třeba mrkve. Je určena zejména pro krájení podlouhlé zeleniny a ovoce. Vyrobený z nerezové oceli, ostří 8×mm.


Nudličky snadno a rychle. Spirálový kráječ zeleniny Küchenprofi Vegatelli ze série kráječů a struhadel Veggie-Fit pro snadné vykrajování nudliček. Vyzdobte … Küchenprofi spirálový kráječ zeleniny Compact série… Küchenprofi spirálový kráječ zeleniny Compact série Veggie-Fit. Skvělá a rychlá alternativa ke spiralizéru - škrabka na zeleninu a ovoce, která Vám během pár vteřin vykouzlí tenké nudličky.


Kráječ - škrabka je určena pro jemné zeleninové proužky. Má pohyblivou čepel z ušlechtilé oceli. Aug Pokud však chceme zpestřit své pokrmy i jinými druhy zeleniny v podobě úzkých dlouhých nudliček , pomůže nám jednoduchý kuchyňský kráječ.


Nejčastěji se objevuje pod názvem spiralizér nebo špagetovač. Tento spiralizér (někdy nazývaný špagetovač) je perfektní doplňek do vaší kuchyně na výrobu nudlí a špaget ze zeleniny nebo ovoce. Spiralizér (spirálový kráječ zeleniny ) se nejčastěji používá na . Z každé strany má rozdílnou tloušťku požadovaného krájení.


Navíc je vybaven otáčecím držákem, na který jednoduše nabodnete zeleninu a nehrozí poranění prstů. Stačí zeleninu vložit do . ABS plastové provedení bez podstavce. Dokonalý kuchyňský pomocník usnadní přípravu všech náročných specialit.


Umí krájet, řezat a strouhat zeleninu , ovoce, sýr. Součástí je řada doplňků na jemné či hrubé strouhání, krájení hranolků, krájení tenkých či silných plátků, krájení na jemné či hrubé nudličky julienne. GUSTA Kráječ na zeleninu Julien.


Zeleninu snadno nakrájíte na úhledné nudličky ! Ověřit dostupnost v prodejnách. Vyhledávání Kráječ zeleniny na nudličky a plátky. V katalogu nemáme podrobnější informace o Kráječ zeleniny na nudličky a plátky. Níže naleznete zboží odpovídající vašemu dotazu v internetových obchodech. Kliknutím na cenu navštívíte přímo internetový obchod.


Slevy, akce a akční nabídky Kráječ. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.