Tuesday 11 April 2017

Kovové židle bazar

Jedna židle má prasklý sedák. Inzeráty stará židle - aktuální inzeráty na Sbazar. Cena 1Kč , Ústí nad Labem Židle. Dopravu zajišťujeme dle předchozí.


Designová jídelní židle T-7bílý plast.

Jídelní židle T-7Jídelní židle v moderním designu, která výborně doplní moderní interiéry. Díky vhodně použitým materiálům . Potah sedáku bílá koženka. Prodám jídelní kovové žídle. Bazar otočná židle ke klavíru výsledky hledání fráze Bazar otočná židle ke klavíru. Područe typu BRjsou vhodné k většině našich kancelářských židlí které nejsou vybaveny područemi už z výroby.


Kvalitní židle kovová Monza - modrá pohodlné i po delší dobu sezení. Možnost výběru barvy, zelená, černá, červená, modrá.

Pevná kovová konstrukce. IKEA Bazar - bazar nábytku, naleznete zde mnoho druhů nábytku pro váš byt i zahradu. Nakupte zboží z druhé ruky se zárukou a možností vrácení.


Stolek je v dobrém stavu, plně funkční, pevný a má dvě… Cena: 30- Kč. Nabízíme: Skládací kovová židle černá. Posunout inzerát Přidat do oblíbených . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Dětské židle na kolečkách s tropickým motivem - Bazar. Barva zelená a světle modrá. Polohovatelná výška sedáku a opěrky. Obě židle jsou používané. FOTOALBUM - Kovové židle.


K nabízeným jídelním kovovým židlím se velmi dobře hodí jídelní stoly zhotovené v podobném stylu, které také naleznete v našem obchodě. Kvalitní provedení pro pohodlné sezení, vhodné do kanceláře nebo domácnosti.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.